All in 2012-2013

Luottotoimittaja Mauno Kuulapää (sala)matkusti Kanarianlintulauman mukana syvälle Läntisen Suomenmaan perukoille, lähinnä valimostaan ja henkisesti sairaiden hoitolaitoksesta tunnettuun Harjavallan pitäjään. Matkalla nähtiin avohoitopotilaita, Kanadalaisia metsämiehiä sekä jokunen jääkiekkoilijan irvikuva. Klikkaa tästä ja katso KUVAT!

Huoli pois pojjaat ja miehenalut, enää ei tarvitse yrittää parastaan huikeiden tempausten tekemiseksi. Vuoden Kanarianlintuteko on valittu. Ylivoimaisen voittajan osoite löytyy Pielaveden rannalta, syvältä Savon perukoilta.

 

Ainiin, pelattiin viikonloppuna jääkiekkoakin. Mutta se tuskin kiinnostaa ketään, ainakin kun kokoonpanoluetteloja katsoo.

 

Ladyboys and playboys, hän on täällä tänään (tai siis oli siellä eilen). Moni on kuulemma kysellyt hallilla Kent Laitatoimittajan perään. Hengissä ollaan, vaikka pyylevähkö toimistoharjoittelija Mauno välillä muuta onkin väittänyt. Kentänlaitatoimituksen ykköstoimittaja nyt vaan on ollut tämän syksyn valitettavan kiireisenä sillä olen ollut raportoimassa äNHooälLän syyskierroksesta arvostetuille amerikkalaismedioille, kuten the Financial Times, British Journal of Sports Medicine, Avotakka, NY Herald ja Hustler. Vain muutaman mainitakseni. Koska työsulun loppuminen alkoi Washingtonin residenssistäni käsin näyttää enemmän kuin todennäköiseltä, päätin työuupumusta pakoillakseni ottaa noista hommista pienen loman. Ja mikäs sen parempaa lomailua kuin suunnata Hyrylän hornankattilaan seuraamaan kiivasta harjoitusottelua kahden jääurheiluseuran välillä.

Kanarianlinnut kohtasivat eilen keskiviikkona kotiluolassaan Hyrylässä Espoon Panthersin. Tulikiven katkuiseksi ja jäähyrikkaaksi muuttunut ottelu tarjosi yleisölle (1) jännitystä koko rahan edestä. Kymppejä sateli ja päätyovet paukkuivat useampaankin otteeseen pelin viimeisen erän aikana. Loppu hyvin, kaikki hyvin; Kanarianlinnut kuittasivat lopulta ottelusta kaksi arvokasta pistettä. Illan tehomiehenä kuntoitui Jupe, joka tehtaili neljä Kanarianlintujen kuudesta maalista.

Kanarianlinnut matkaavat tänään pitkän matkan Hyrylän vierasaitioon kohtaamaan arkkivihollisensa Espoon Panthersin. Onko Kanarianlintulauma selvinnyt pitkästä viikonlopusta kunnialla? Onko Tomppa pelikykyinen? Ovatko pikkujouluvalmistelut jo käynnistää kovaa vauhtia? Se selvinnee tuossa tuokiossa.

Kiekkokausi on jo pitkällä. Edellisen kesän helteet ovat muisto vain, ja syysmyrskyt ovat vieneet puista lehdet. Toisaalla myrskyilee enemmän, toisaalla vähemmän. Hurrikaani Sandy tuli ja meni, ja pulaan rapakon taakse jäänyt tehokolmikko Heimlander, Isokangas ja Sten ovat myös päässeet takaisin. Myös Luottotoimittajanne Kuulapää on tehnyt comebackin. Tervetuloa V-divarin ihmeelliseen maailmaan!