All in 2010-2011

Kanarianlinnut pelasivat viikonloppuna tuplaottelun, kun joukkue kohtasi lauantai-iltapäivän klassikko-ottelussa Wanhan Voiman. Sunnuntaina joukkue matkasi Hartwall - Areenalle ja kohtasi HC Mad Dogin. Viikonlopun saldo - 17 maalia vastustajan verkkoon, kolme omiin, kaksi pistettä sekä yli 500 euroa Henri Ihanderin kuntoutusrahastoon!

A RAMS am sam, a RAMS am sam
Guli guli guli guli guli RAMS am sam
A RAMS am sam, a RAMS am sam
Guli guli guli guli guli RAMS am sam

Kaikkia meitä aina välillä vähän laulattaa, mutta tänään aamuyöstä kello 00:30 oli tunnelma Kaukasten Voiman Miesten Jääkiekon Edustusjoukkueen pukukopissa enemmän kuin riehakas. Laulu raikasi, viini virtasi ja naiset olivat.... Noh...  Eli tunnelma oli kuin Chilessä konsanaan!

Lauantaina neljän pelin turnaus Keravalla, maanantaina höntsäpeli Kisakalliossa, keskiviikkona syysliigaa Helsingissä ja perjantaina samaista sarjaa Hyvinkäällä. Melko tiukan ohjelman oli GM loihtinut urhoillemme. Mutta minkäs teet, kun kausimaksut oli jo maksettu, niin perääntyäkään ei enää voinut. Pelaamaan oli lähdettävä. Vaan kuinkas siinä sitten kävikään, kun Hyvinkään (tätä nykyä) toiseksi paras kiekkohoukkue kohtasi Jokelan parhaan pimenevässä perjantai-illassa...

Kanarianlintujen kauden 2010-2011 saa tänään varsinaisen alkupotkunsa, kun IV-divisioonan alkusarja käynnistyy toden teolla. Joukkue matkaa tänään Espooseen kamppailuun OrtoDogsia vastaan. Ottelu alkaa Leppävaarassa klo 21.00. Nyt on aika paneutua joukkueen nykytilaan ja tulevaan sarjaan kiekkoanalyytikko Kuulapään seurassa.

Mitäs kaikkea tässä kuluneen viikon aikana onkaan ehtinyt sattua Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustujoukkueelle™? Maanantaina käytiin naputtelemassa helppo 13-12-voitto Kisakallion opiston liikuntatietäjistä. Pienenä knoppina mainittakoon, että herrat Tommi, Jartsa ja Sampo tuskin pitävät lukua 13 onnennumeronaan. Eivät ainakaan enää viime maanantain jälkeen. Jos kolmetoista pelaajaa käsittävä joukkue nakuttelee ottelussa kolmetoista maalia, niin kyllähän sitä luulisi että jokaiselle liikenee tuosta piste jos toinenkin. Jaossa kun kuitenkin oli se 13+13+13=39 pistettä. No aina ei mene leegot tasan. Mutta eipä kiusata kiikarikerholaisia sen enempää, vaan jatketaan muisteloita....

Access All Areas; Otteita pelipäiväkirjasta vol. 2.0.

Kentänlaitatoimituksella on jälleen kerran käynyt flaksi! Eräs pelaaja nimittäin lupautui männäviikolla valomerkin jälkeen kirjoittamaan raakaa, mutta ah-niin-totuudenmukaista behind the scenes-matskua turnauksesta. Olemme nyt saaneet materiaalin käsiimme ja julkaisemme sen seuraavassa lyhentämättömänä. Pitäkää penkeistänne kiinni, sillä tämä on todellista X-files-tavaraa...

ovi2

Olipas turnaus! Vahvasta hallinnasta huolimatta, ennakkosuosikkina turnaukseen lähtenyt Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustusjoukkue ei onnistunut voittamaan yhtään ottelua! Ensimmäisessä ottelussa vastaan luisteli aina kova, monella eri nimellä tunnettava Keravan Ylpeys. Turpaan tuli 5-1. Toisessa ottelussa kohdattiin Tavastia. Turpaan tuli 6-3. Kolmannessa ottelussa väännettiin Stormia vastaan. Turpaan tuli 8-4. Viimeisessä ottelussa voittoa lähdettiin hakemaan eläinkunnan erikoisuudesta Karhu-Kissoista. Turpaan tuli 6-2.

(Toim. huom. Kaikki edellä esitetyt lopputulokset ovat tällä hetkellä vain viitteellisiä ja ne saattavat vielä muuttua hovissa, tai kun Kentänlaitatoimitus ehtii vilkaisemaan pöytäkirjoja.)

Mutta kovaa me pojat yritettiin! Ensimmäinen, Keravalla pelattu ottelu tosiaan päättyi Fiiliksen mahtavista paraatipelastuksista huolimatta niukkaan 9-3 tappioon. Tästä pelistä ei montaa kaunista sanaa jäänyt jälkipolville kerrottavaksi. Keravan laatikko on vain kertakaikkisen liian iso laiskanpulskeille kavolaishyökkääjille. Ison kaukalon haittapuolena on eittämättä se, että kukaan ei koskaan jaksa luistella vaihtoon, vaan jäädään kentälle tsuijailemaan ja odotellaan pelikatkoa. Näin siis kommentoi pelin jälkeen nimettömänä pysyttelevä taustahenkilö.

 

No mutta entäs sitten tämä toinen ottelu. Hyrylän pienempi kaukalo ei enää kävisi tekosyyksi tehottomuudelle. Lähtöasetelmat otteluun olivatkin hyvät, kun maalille saatiin vihdoinkin oikea veskari, kun kokenut Joni "Erkki" Oikarinen debytoi KaVon maalilla. Yleensä hyvin tilanteen tasalla pysyttelevälle Kentänlaitatoimitukselle jäi hieman epäselväksi, että mistä Erkki näihin kuvioihin oikein haalittiin. Hallin käytävällä kiertävien huhujen mukaan kyseessä olisi kuitenkin jonkinlainen internetissä sijaitseva seuranhakupalsta. Se, tekikö GM löytönsä Suomi24:n vai jääkiekkoliiton sivuilta, selvinnee varmasti, kunhan toimitus ehtii muilta kiireiltään jututtamaan lupaavaa maalivahtitulokasta.

Ruotsin sex ja maailman levein hymy!

Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustusjoukkueen™ kausi alkoi keskiviikon myöhäisillassa ruotsalaisittain pikkutuhmissa merkeissä, kun joukkue taisteli syysliigan avauskierroksen ottelussa 6-6-voiton [sic] räikeästä ennakkosuosikista Hyvinkään Stormista.

 

Urhea mutta peloton maalivahti

 


"Hymyile vielä kun voit!"

Näin kannustivat epätoivoiset joukkuetoverit maalivahtikokelasta ennen ottelua...

...Vaan kuinkas sitten kävikän ja kuka hymyili leveimmin ottelun jälkeen!!!

 

Yksi Toni ja pari muuta hutilaukausta

Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustusjoukkueen kausi starttaa niinkin pian kuin huomenna maanantaina 9.8. Tai eihän se itse kausi mihinkään starttaa, mutta kunhan nyt käydään hieman treeneissä hikoilemassa. Sitä kun ei tänä kesänä ole vielä tullut tehtyä tarpeeksi (siis nimenomaan hikoilua). Valveutunut kentänlaitatoimitus on ottanut hieman selkoa siitä, mitä kaikkea alkusyksystä on lupa odottaa. Ja toisaalta myös siitä mitä ei kannata odottaa.

Kiekkolehden lopettamisen myötä moni ehti jo pelästyä, että suomalainen jääkiekkotoiminta tullaa ajamaan alas pikavauhtia. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä taantumasta ja terrorisminpelosta huolimatta Mäkelänkadun viisaat ja pelottomat ovat organisoineet etelän alueelle sarjatoimintaa myös tulevalle kaudelle. Näin ollen Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustusjoukkue tulee syksyllä kohtaamaan jälleen uusia haasteita, joukkueen noustua puhtaasti kentän ulkopuolisilla ansioilla vitosdivarista neloseen.