Rutiinikeikka eli kuka saatana joi mun kokikset?

Rutiinikeikka eli kuka saatana joi mun kokikset?

artikkelikuvat_2014-2015_kokis.jpg

 

 

kokis

Tämä viaton kokispullo joutui häikäilemättömän rikoksen uhriksi Pikkujoulusesonki on taas ovella. Se on tällaiselle entiselle juop… journalistille pahaa aikaa. Houkutuksia kaikkialla - kutsuja satelee kuin Rita Tainolalle ja eihän se olekaan ihme, molemmat meistä ovat samanlaisia vetävännäköisiä suihkuseurapiireissä liihottelevia julkisuuden hahmoja. Ja annapa olla kun olen kerrankin jättänyt oman kos.. kokispullon hallille kylmenemään niin kuinka siinä käykään. Joku saatana menee je vetää ennen ottelua mun virkistysjuomat. Eikö se nyt ole jumalauta selvää, että jos pullossa lukee Mauno, niin se ei ole kenenkään puukätisen maalinedustaluutijan välipalapullo vaihtojen välissä. Ei mene jakeluun, ei. Syyllistä etsitään edelleen!

 

Mitäs sitten illan otteluun tulee? Tuttu arkkivihollinen IHK vastassa. Kaikilla hyvä pössis hallille tultaessa. Rookie Tanninen kehissä ensimmäistä kertaa. Kolme kenttää ja virtaa riittää. Juhlailta tulossa, eiköstä joo? Ja paskan latvat. Luulisi että kolmella kentällä riittäisi virtaa, mutta näin ei ole - jalat on luisteltu rikki maanantain treeneissä TAI sitten poikia jännittää vastus. Oli syy kumpi tahansa, se näkyi otteissa. Ensimmäinen maai soi omissa reilun minuutin pelin jälkeen. Sekään ei riittänyt herättämään joukkiota, vaan ensimmäiset kolme minuuttia peli pyöri täysin Kanarianlintujen maalinsuulla ja vain ihme piti lisämaalien synnyn poissa. Ihme ja Miikan legendaariset otteet. Onneksi sentään yksi kentällinen oli osittain hereillä - Late, Jude & Jupe tekevät ennen viidennen peliminuutin käynnistymistä illan ensimmäisen. Ja pari minuuttia myöhemmin illan toisen. 

 

 

Pikakelataan tapahtumia eteenpäin. Toinen erä alkaa. Stenkolla kiekko alhaalla, jäätävä syöttö Judelle joka tarjoaa kiekon eteenpäin Latelle. Knop Knop Knop - maali ja Kanarianlinnut johtoon 3-1. Kaverilla alkaa pakka hajota kun kolmannessakaan erässä ei tule maaleja. Pientä painia siellä, pientä painia täällä. Kuumimmat suihkun puolelle ennen täyden ajan koittamista. Viihde on kaukana mutta pisteet kotiin. Jobinpostina Ville siirtyy injury reserveen. “Kaveri yritti väkisin istuttaa spagaattiin. Vissiin nivuset ja etureisi ei digannu, muutamat revähdykset jaloissa”. 

 

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ensi viikolla vuorossa Loviisan pakastin ja LJK-peli.

 

Tehot: 

 

  • Jude 2+1
  • Late 1+2
  • Jupe 0+2
  • Stenkko 0+1

 

Jäähyt:

 

  • Ville 4min
  • Stenkko 2min
  • Takareisi-ville 2min

Nää on näitä, eli tarina erään keskiviikkoillan tapahtumista

Lauantai-illan draamaa