KaVo - FHT Hyrylässä

Ensimmäiseksi äärimmäiset pahoitteluni. Toimitus nosti Kent "Laitatoimittaja" Laitatoimittajan takaisin kokoonpanoon ennen Kanarianlintujen edellistä vierasottelua. "Kentsu" kuitenkin petti kaikki ja katosi otteluviikonlopuksi maisemista. Sääli sinällään, olisi ollut mukava kuulla Kentsun kommentit Sampo "Mägliä" Mälkiän paluu-ottelusta. Kurinpitotoimena Kentsu on poistettu joukkueen tukijoukoista. Raportoikoon jatkossa vaikka Jokelan Kisan C-tyttöjen futismatseja, pääsee nopeammin Wanhaan Mestariinkin.

Pelipäivä on juhlapäivä. Tänäänkin on aihetta moneen iloon. Ensinnäkin Jari Mahakas nähdään tänään uusien jalkakynien kera ykkös, kakkos, tai vilttiketjun oikeana laitalinkkinä. "Ranne saatu tarpeeksi kuntoon jotta voi pelata. Samoin nilkka. Ja olkapää. Todennäköisesti kuitenkin ensi viikko menee huilatessa jotta olen turnauksessa iskukunnossa."

Toisekseen, tänään kuunnellaan hallissa muun muassa mr. Juden valitsemaa musiikkia. "Olemme saaneet paljon palautetta GM:n valitsemista hiteistä. Kaikki eivät arvosta Slayeriä, Panteraa, Dying Fetusta ja Cannibal Corpsea. Jotkut eivät edes tunnista Raining Bloodia tai edes Hammer Smashed Facea. Siksipä tämänpäiväisellä soittolistalla on herrojen Heimlander ja Leino musiikkia. Luvassa onkin mm. Poets Of The Fallia, Creediä, Nickelbackia ja My Chemical Romancea." Tarkoituksena on ilmeisesti saada vastustaja viiltämään ranteet auki ennen illan koitoksen alkua.

Herra Mahakkaan paluun kunniaksi minä, A-luokan lihansyöjä ja mainio ALPHAUros Mauno Kuulapää lupaan ensimmäiselle 10 fanille ilmaisen HelloKitty fanitarran. Herra Mahakas lupasi hoitaa nämä itse (samasta paikasta kuin tämänkin kevään risteilypaidat).  Olethan siis ajoissa jotta saat fanilahjasi! Palaute aiheesta #72:lle mikäli joudut pettymään!

Kanarianlinnut JURA -turnauksessa

Kanarianlinnut JURA -turnauksessa

Katkeraa kalkkia Espoonlahdessa