Kanarianlinnut matkaavaat Espooseen

Espoo, tuo Suomen kaupungeista omaperäisin (okei, Turkuhan lienee pikkuhiljaa irtoamassa mantereesta joten emme laskeneet sitä mukaan). Tuo pääkaupungin pikkuveli. Arkiaamuisin Länsiväylä täyttyy, kun 85% työikäisistä kaupungin asukkaista pendelöi kohti Ruoholahtea. Kaupunki, jonka keskustan tittelistä taistelee ainakin kolme kaupunkikeskusta. Kaupunki, jonne metromatka on kestänyt viimeiset kymmenen vuotta. Suomen New Jersey; melkein kuin isoveljensä muttei kuitenkaan.

Tänne käy taas keltasydämisen joukkueemme matka, kun joukkue lähtee tavoittelemaan kahta kallisarvoista sarjapistettä V-divisioonan kärkijoukkue EsPalta.

Kanarianlintulauma joutuu matkustamaan otteluun kapealla materiaalilla. Poissa ovat monien muiden lisäksi #10, #19 ja #72 (kaikilla yläraajavamma, määrittelemätön) sekä #9 (yläraajavamma, day-to-day). #15 (alaraajavamma, day-to-day) , #1 (yläraajavamma, day-to-day) sekä #5 (MIA) tekevät seuraa joukolle.

"Maanantain treeneissä meillä oli kasassa tyylikäs seitsemän pelaajan kokoonpano. Lähdemme pelaamaan rohkeata hyökkäyspeliä ja haastamme vastustajan hitaat pakit kovalla karvaamispelillä. Uhrautuvaisuus on päivän avainsana", kertoili GM treenien jälkeen.

Kanarianlinnuilla on menossa varsinaiset Espoolaiset härkäviikot. Sunnuntaina joukkue matkustaa Barona Areenalle ja kohtaa siellä LT Kings Teamin.

Katkeraa kalkkia Espoonlahdessa

Otteita pelimiehen päiväkirjasta, osa 1