Kanarianlinnut kohtaavat Bruinsin

Kun Reportterinne sai kuulla tulevasta harjoitusottelun vastustajasta, oli reagtio sama kuin teillä, arvon Lukijat. "Bruins? Mikä Bruins? Mitä nämä jätkät luulevat olevansa?" Tämän mysteerin ratkomiseen ei auttanut muu kuin kilauttaa pohjois-Uusimaalaisille kollegoille ja selvittää tulevan vastustajan taustoja: "Entisiä edustusjoukkue-pelaajia Hyvinkään Urheiluseurasta. Osa jätkistä käynyt läpi pitkän ja kunniakkaan Jää-Ahmojen junioriputken. Vauhtia riittää. Ja vaarallisia tilanteita. Luvassa on äärimmäisen jännittävä ottelu, joka ei tule jättämään ketään kylmäksi." Kiitos vain, arvon kollegat, tällä ympäripyöreällä vastauksella kelpaisi hakea jopa Keskustan puheenjohtajaksi.

Maanantai-illan oottelua edeltävissä vapaaehtoisissa harjoituksissa oli vauhti kohdillaan. Suuri toimitsijajoukko parheili hallin ympärillä todistamassa helmikuun kohokohtaa - salaperäisesti kadonnut #95 Sampo Mägliä oli löytänyt tiensä hallille. Monia ilahdutti tieto, että #95:n otteisiin ei vuoden tauko ollut vaikuttanut mitenkään. Toinen suurta huomiota osakseen saanut tapahtuma olivat salaperäiset harjoittelukuviot - viime kauden Puolustajien Pistepörssin murskaavan ylivoimaisesti voittanut #6 oli nostettu hyökkäyksen vasemmaksi laidaksi kylvämään tuhoa yhdessä Villen kanssa: "Tänään ei mikään tuntunut sujuvan. Kiekot sattuivat lähtemään minne sattuivat. Onneksi Stenkko oli monesti juurikin siellä, aivan kuin meillä olisi joku salainen yhteys - kertakaikkiaan ainutlaatuinen sijoittuminen!", kehui tuulennopea hyökkääjä romuluista hyökkääjätoveriaan. Pyrimme saamaan kommenttia myöskin Isolta Valkoiselta, mutta ilmeisesti maksimisykealueen jatkuvan rasituksen takia normaaliakin vaaleampi, puuskuttava ja poissaolevan oloinen hyökkääjämme ei halunnut antaa kommenttia ...

Keskiviikon ottelu toimii myös (Junnu)Matti Virtasen ensi-esiintymisenä Kanarianlintupaidassa. Seuran juniorimyllyn läpikäynyt, uhrautuvaisista torjunnoistaan (Kuidepapan lämäri kurkunpäällä kauden ensimmäisissä treeneissä) tunnettu kassari vahvistaa entisestäänkin leveää maalivahtiosastoa.

Talvilomakausi näkyy myös joukkueen kokoonpanossa. Perinteinen Tammikuun Tyhjennys on ohi, ja rinki on supistunut noin kolmasosalla. "Kurkku kipeä". "Alavartalovamma". "Kaverin koiran ristiäiset, kestää viikon!" - syitä on monia. Onneksi kohta alkaa turnauskausi, ja viimeistään päättäjäisiin mennessä nämä vammat ovat parantuneet. Siihen saakka - elämme mielenkiintoisia aikoja. Ottelun kokoonpano julkaistaan hallilla klo 21.59.

Otteita pelimiehen päiväkirjasta, osa 1

TISSIT!