Historian siipien havinaa

On asioita, jotka eivät muutu. Pohjois-Korea pysyy diktatuurina, Paavo Väyrynen häviää vaalit omien sanojensa mukaan mediapelin takia ja Kanarianlinnut kohtaavat Wanhan Voiman tammikuussa.

Ilmassa  on taas todellista urheilujuhlan tuntua. Näytti pitkään siltä kuin talvi 2012 jättäisi kokonaan tulematta. Onneksi loppiaisen jälkeiset pakkaset muuttivat tilanteen, ja Jokelan kenttämestarit pääsivät loihtimaan Jokelan luonnonjääkaukalon uskomattoman hyvään kuntoon.

Jokelan urheilupyhättö onkin mitä mainoin paikka sukupolvien välisen kiekko-ottelun näyttämöksi. Kaukasten Voima, tuo Jokelalaisen edustuskiekkoilun kärki-ikoni kohtaa liki legendaarisista nimistä koostuvan Wanhan Voiman jälleen yhtä jännittävissä tunnelmissa kuin aina ennenkin.

Nopeus vastaan taito, voima vastaan oveluus, vauhti vastaan rauhallisuus - jokainen voi itse mielissään päätellä, keihin adjektiivit sopivat. Tänä vuonna ilmassa on kuitenkin hieman  enemmän mystisyyden makua, kun Wanhan Voiman GM, Tapio Koski-Sipilä on pitänyt ottelun kokoonpanosuunnitelmat visusti piilossa lehdistöltä - ilmassa on liikkunut huhuja lukuisistakin eri vahvistuksista Suomi-sarjan, II-divisioonan ja muiden sarjatasojen pelaajista, ikävä kyllä näille huhuille ei ole saatu mitään vahvistusta ja siksi näiltä huhuilta kannattaakin leikata siivet heti alkuunsa.

Kanarianlinnut lähtevät sitä vastoin otteluun seuraavalla rosterilla:

Maalivahti: Anttipekka Mölsä
Puolustajat:  Petri Gustafsson, Marco Salmi, Lauri Stèn,  Kalle Välitalo
Hyökkääjät: Jari Ahokas, Tom Boman, Esa Felin, Jussi Hartonen, Eero Heimlander, Juha-matti Maaninka

Vielä perjantai-iltaan mennessä Tuomas Palmun ja Ville Leinon kisapasseja ei oltu leimattu.

TISSIT!

Tukkanuotta