Täällä ei ole mitään nähtävää!

"Kun vastustaja saapuu Hyrylään, on paikalla tietenkin kaikki!". Kuinka pahasti pieleen voikaan toimittaja kirjoittaa? Ei tiennyt reppana, kuinka huonosti asiat voivat joskus mennäkään.

Jo maanantain jäät enteilivät sitä - paikalla oli ohuempaakin ohuempi nippu urheita sotureita sahaamassa viivoja edestakaisin. "Vara-jarina" toiminut GM yritti herätellä joukkuetta mitä erikoisemmilla tavoilla - mutta turhaan. Tiistai-iltana toimittaja löysi jäähallilta tietokoneen joka paljasti surullisen totuuden. Ketjukoostumukset koostuivat näemmä seitsemästä nimestä, joista kaksi oli varustettu kysymysmerkeillä.

"Totta se on. En ole varma mistä on kysymys - vaalihuuma on tehnyt tehtävänsä. Useampikin jätkä on ilmoittanut lähtevänsä mukaan presidenttiehdokkaiden road show'hon. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin jonkinlainen vastapuolen hyväksi tehtävä sabotointioperaatio ..."

Nimettömät, joukkueen sisäpiiriin kuuluvat lähteet kertovat kyseessä olevan kuitenkin joukkueen sisäisen valtapelin. Onko joukkueen johdon luottamus mennyt? "Ei, ei mitään sellaista. Esa haluaa vain lisää jääaikaa! Ovelana taktikkona Eschante, rakkauden lähettiläs, onkin alkanut toimimaan Amorina ja parittamaan joukkueen uussinkkuja. Ja peliaika lisääntyy..."

Niin tai näin, tänä iltana saapuu Hyrylään itäisen Helsingin ylpeys, Vuosaaren Viikingit. Tuo kasvattajaseura, joka ei ole koskaan saavuttanut edustustasolla yhtään mitään. Junioripumppu, josta nuoret pelaajat riistetään pääkaupungin seksikkäämpiin joukkueisiin, kuten IHK, Red Wings sekä OKK. Joukkue, joka riisti uuden hallinsa käyttöön tuon pääkaupunkiseudun urheilujoukkueista jaloimman perustajan nimen.

Onneksi kotijoukkueella menee asiat paremmin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kaksi(!!!) V-divisioonan jatkosarjan voittoa sekä yksi IV-divisioonan (surullisenkuuluisa) nousukarsinta. Juniorit lähetetään suoraan naapurikaupunkien joukkueisiin ettei kenellekään tule paha mieli, ja kotiareenan jää saatiin jäädytettyä toissaviikonloppuna. Ne on ne resurssit näes!

Ei se mitään, tänä iltaan ollaan onneksi valmistauduttu. Maanantai-ilta käytettiin Huntterin itseluottamuksen nujertamiseen (pohjalta on vain yksi suunta!). Kalle on ovelalla verkostomarkkinoinnilla saanut puhuttua itsensä otsikoihin - eläähän hän elämänsä kevättä ja oli maanantaina Puolustajat vastaan hyökkijät -ottelun avainhahmoja pitäessään huolen, että kiekko löysi tiensä maaliin molemmissa päissä! "Meillä kävi keskiviikkona eräs Keravan Kolli vierailevana tähtenä treeneissä. Ilmeisesti hemmo on Kallen voimaeläin, sen verran liekeissä nestori on tämän vierailun jälkeen ollut ..."

Katsotaan onko voimaeläimistä apua tänä iltana, kun punanuttuinen vastustaja luistelee kaukaloon. Luvassa on tiukka ottelu, joka ratkeaa niihin kuuluisiin pieniin eroihin.

 

{fcomment}

Tukkanuotta

Jäähyväiset Espoolaiselle edustuskiekkolle