Skandaali!

Skandaali!

artikkelikuvat_2012_pojat_baarissa.jpg

Musta Maanantai. Synkkääkin synkempänä Marraskuun aamuna toimituksen vuotavan kynnyksen raosta työnnettiin ruskea kirjekuori oheisen saatekirjeen kanssa:

"Kymmenen vuotta sitten joukkueemme kantapaikka oli Ravintola RT Järvenpäässä. Ikävien tapausten, joista ei tulla enää päivänvalossa puhumaan, johdosta samainen paikka asetettiin joukkueen jäsenten välisellä verisopimuksella sakkotuomion uhalla boikottiin."

Avasimme kirjeen auki vapisevin käsin toimituksessa. Saimme käsiimme yhden valvontakamerakuvan toissalauantailta. Kyllä. Todisteet ovat täysin vedenpitäviä. Kuvassa seisoo kaksi joukkueen kantaviin voimiin kuuluvaa pelaajaa Party House RT:n kupeessa.

"Emme anna tämän skandaalin vaikuttaa tulevaan peliimme. Kundit on todettu syyllisiksi tähän karmivaan rikkeeseen ja heitä tullaan rankaisemaan asiaan kuuluvalla tavalla viimeistään seuran pikkujouluissa."

Emme halua pelotella heikkohermoisia, siksi laitoimme skandaaliin johtaneen kuvan oheisen linkin taakse.

Keskiviikkona Hyrylän Hornankattilaan astelee vastustajaksi Puck Warriors, tuo Eteläisen Vantaan lahja suomen jääkiekkokansalle. Huhujen mukaan Kanarianlintupaidassa tullaan näkemään huomenna uutta verta. Mahdollisesti. "Kaverit olivat täynnä peli-iloa, kunnes kuulivat että ensimmäiseksi vastustajaksi sattuisi Puck Warriors. Warrior ja Killer ovat luoneet maineen pelottavina luunmurskaajina, joten on vielä epävarmaa, uskaltavatko rookiet hypätä kaukaloon. Toinen asia on, läpäisevätkö jätkät Rookie Päällikön training campin - ilman sitä ei ole asiaa hallille pelipäivänä."

Keskiviikkona nähdään myös useiden muiden pelaajien paluu kaukaloon. Huhujen mukaan koko kapteenisto olisi ringissä mukana. "Näin on. Herrat Marco ja Jude nähtiin jo eilen hallilla. Ensimmäinen hinkui kadotetun kunnon, jälkimmäinen sotilaskodin kinuskimunkkien perään. Jupesta ei ole havaintoa viimeisen kahden viikon ajalta, mutta villit huhut kaupungilla kertovat, että myös hän teksi paluun jäille huomisessa ottelussa."

Huomenna on Kanarianlintujen viimeinen vuoden 2011 kotiottelu. Vaikka moni onkin antanut palautetta viime lauantain alasarjamatsissa tapahtuneesta nyrkkeilyepisodista, ei kyseinen välikohtaus ole vaikuttanut kotijoukkueen lipunmyyntiin negatiivisesti. "Kaikki myyntiin tulevat liput kävät kaupaksi. Luvassa saattaa olla alkukauden yleisöennätys."

Voitto kotiin ei-niin-rutiiniotteilla

Tukkaan tuli

Tukkaan tuli