Miten käy Malmilla?

Viimeisimpien tietojen mukaan Kanarianlinnut pääsevät lähtemään otteluun käytännöllisesti katsottuna koko vieraspeliarsenaalillaan. Ilkeät huhut hallin käytävillä puhuvat, että osalle joukkuetta on asennettu jalkapanta joka rajoittaisi heidän poistumistaan kotipitäjän ulkopuolelle. "Tämä on ihan perusteetonta huhupuhetta, emme kommentoi", tivahti joukkueen rookie-vastaava maanantai -illan harjoituksien jälkeen kantaessaan epäilyttävällä tipalla varustettua pullotelinettä pukukoppiin. Uteluihin tuli lyhyt ja ytimekäs selitys: "Petra ja Eshante olivat radalla perjantaina JA lauantaina. Ei enää vanhat jaksa edes pulloa nostaa, pakko antaa hartsportitkin suonen sisäisesti."

Tämä piristysruiske toden totta auttoi, jäällä oli lauantaina uskomaton määrä vauhtia. #72 Kittykin saapui jäälle vartin myöhässä. "Vedin sellaisen 15km alkulämmöt tossa hallille saavuttuani parin spurtin kanssa. Ei ole ennen tullut otettua tällaisia hikiä ennen jäälle menoa", kertoili #72 treenien jälkeen.

Malmi. Monelle tuo paikka tuo paljon ikäviä muistoja. Hengenvaaralliset vaihtoaitiot, epäreilut tuomarit. Tattarisuon pimeät kujat, jonne moni auto on kadonnut jäähallin pihalta.

IHK. Tuo rakas vihollinen. Tiukkoja matseja, mahtavia voittoja ja kirveleviä tappioita. "Kaikki muistanevat fiilis-gaten parin vuoden takaa. Se ei unohdu. Haemme kaksi vieraspistettä ja toivotamme IHK:n tervetulleeksi Hyrylään helmikuussa. Toivotaan että matsi pelataan silloin, pari edellistä kertaa vierailija on jänistänyt Maunon ja Kentsun ennakoita lukiessaan", kertoili GM illan ottelun alla.

 

 

Miracle on Ice

Kaksisataakuusikymmentäyksi