Tapiolan Kunkut Hyrylän Hornankattilaan

"Tätä varten on harjoiteltu pitkään ja kuumeisesti. Mä ajan röyhkeästi ja hakkaan kiekot sisälle. Ja häkkiä en muuten ota pois, mulla on niin kaunis naama!"

Useat ovat miettineet, onko tällaisessa peluutuksessa mitään järkeä. Pahat kielet ovat jopa puhuneet, että joukkueen rahavarannot olisivat niin huonossa jamassa, että GM sortuu tällaisiin näytöstapahtumiin. Ja tottahan se on, kyllähän "Maalin tekijänä numero yksi, sponsored by your favorite lähiökuppila!" -diilit tuovat seuran kassaan huomattavan lisän. Toinen puoli tietenkin on, että joukkueen tähdet eivät ole pelanneet halutulla tavalla, ja tällaisia herättämisiä on pakko suorittaa.

"Asia ei ole näin mustavalkoinen", kommentoi GM tilannetta, ja jatkaa: "Meillä on yllättävän paljon käsiä maalivahtiosastolla, joten miksi emme hyödyntäisi sitä? Toki on mahdollista, että jätkät ovat kohdelleet kassareita kentällä ikään kuin Hayley Wickenheiseriä, mutta tänäänhän se nähdään. Mikäli jätkät haluavat vielä toisen kerran kentälle, kokeilu on onnistunut."

Tämä ei tetenkään ole kaikki, mitä joukkueen tiimoilla on viimeisen viikon aikana tapahtunut. Huhujen mukaan joukkue elää uutta syksyä, koska treeneihin on äkkiä ilmestynyt useampikin tryout -pelaaja hakemaan pelipaikkaa. Tämä onkin varmasti aiheellista, koska sarjassa tulee olemaan vielä kaksi viikonloppupeliä, ja edellisessä matsissa paikalla oli kahdeksan pelaajaa. Tämä tarkoittaakin pikaisen laskuopin perusteella, että tilaa olisi vielä reilulle kentälle vahvistuksia.

Mitä sitten tämän päivän ottelulta on luvassa? "Vauhtia ja paljon tilanteita. Molempiin päätyihin. Tänään mennään kolmella kentällä joten rookie-tason pakkeja tulee olemaan kokoonpanossa pari kappaletta. Huntterin tarvitsee olla tarkkana ja kopata kiekkoja samaa tahtia kuin rouvia kainaloon lähiökuppilassa."

 

Kanarianlinnuille kuokkaan

Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina

Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina