Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina

Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina

i54.tinypic.com_2qwiljm.jpg

Eivätpä ole taas lähtökohdat häävit lauantai-illan kamppailulle. Odotettavissa on tiukka matsi. Ikävä kyllä puolet joukkueesta kärsii salaperäisistä loukkaantumisista. Osaa vaivaa denguekuume taikka Ebola. Ja aika monelle sattui siskon kaverin kummisedän kaiman rippijuhlat päälle. Kello yhdeksältä lauantai-iltana yhdeksän kovaakin kovempaa aikamme gladiaattoria astuu Paloheinän kaukaloon. Vastassa on Viikingit. (... And meanwhile in AlePub ... Meanwhile in Klubi)

Peli käynnistyy, ja kuten aiemminkin, vastustajan otteet antavat vihiä, että joukkueella on mukana jätkiä tasaisesti jokaiselta mahdolliselta aladivaritasolta. Noh, ainakin vastustajan kassarit ovat taattua vitosdivaritasoa, joten ei mitään hätää!

Ensimmäistä maalia saadaan odottaa aina ensimmäisen erän puoliväliin saakka, ennen kuin Viikingit siirtyvät johtoon. Tosin maali kuuluisi merkitä Stenkolle, niin tyylikkäästi syötönkatko johti omaan maaliin. Sama ote jatkuu kahdessa seuraavassa vaihdossa, kiekko puolustajan pohkeen kautta maaliin, kiekko ripuliranteella kahden pakin olkapään ja kypärän kautta maaliin. Henkisesti ollaan jo 3-0 -johdossa ja vietiin eka erä.

Toisessa erässä kaveri on lisää vähän potkua, ja näyttääkin siltä, että kun Kanarianlinnut eivät luistele, jätkät surffaavat yksin kulmissa samalla tavalla kuin joskus muinoin C-junnujen treeneissä. Kauhea sahaus edestakaisin b-pisteen kaarella, kädet käyvät ja välillä heitetään kiekko rännin kautta toiselle jätkälle. Taisi jäädä koutsin puheet maalille yrittämisestä osittain kuuntelematta. Onneksi vastustajallakin on pakkeja, jotka uskollisesti ottavat hyökkijöiden riplaamat kiekot haltuun ja takaisin maalille ennen meidän TuulenNopeita laitureita. Muutama hassu maalikin näistä tulee, mutta kuka niitä laskee? Tärkeintä on, että saadaan pieni hiki päälle ja päästään pois kotoa. Ja saadaan tehtyä se illan ensimmäinen maalikin vihollisen selän taakse, kun Jupe roiskaisee kiekon maalia kohti ja hooveri käynnistyy. Taisi olla ensimmäinen laukaus, ja heti soi. Miksi me ei lauota enempää? Tämä erä menikin lopulta vastustajalle lukemin 4-1. Esa istui kakkosen possuiltuaan vastustajan päädyssä, ja heti rokotettiin omissa. "Stenkon vika, kun se ei voi olla kolmessa paikkaa samaan aikaan", manailee AP, joka jättää vähintäänkin Mini Cooperin mentävän aukon patjan ja etukulman väliin.

 

Villelle tuli nenäihottumaa

Viimeinen erä. Vastustaja luulee olevansa turvallisessa johdossa ja pojat alkavat leikkiä kaiken maailman Paveldatsyukeja ja Alexanderovechkinejä. Tai Vehkiksiä. Ei meinaan kiekko irtoa lavasta sitten millään. Vauhtikin alkaa pojilta vähentyä, ei viitsitä enää luistella puolustuspäähän. Ihmiskuula alkaa pudottelemaan pommeja . Seitsemännen comebackin tehnyt #5 yrittää samaa , ja tärkeintähän on yrittäminen.

 

Vikassa erässä läpytellään myös pari maalia - Jude, Petra ja Leinon poika onnistuvat. Viimeinen onnistuu myös rähisemisessä. Ja jonkin sortin nenäihottuman hommaamisessa.

 

 

 

 

Lopulta matsi on ohi, ja Kanarianlinnut ovat (ainakin) henkisiä voittajia. Tehtiin pari maalia ja taputellaan toisiamme selkään. Olo on kuin raatteen tien taistelun jäljiltä. Puolustustaistelu meni nappiin mutta sota ei ole ohi! Kun vastustaja saapuu Hyrylään, on paikalla tietenkin kaikki!

Kanarianlintujen seuraava ottelu keskiviikkona 2.11 Hyrylässä. Vastaan saapuu LT Kings Team. Be there or seuraa @mauno_kavo Twitterissä!

Tapiolan Kunkut Hyrylän Hornankattilaan

V-divisioonan kausiennakko 2012