V-divisioonan kausiennakko 2012

Kausi on pitkä ja synkkä. Matkakilometrejä kertyy paljon, kun nämä aikamme gladiaattorit matkaavat taistelusta toiseen. Kun nämä Miehet(tm) pelaavat, on alkunäytökset areenoilla suoritettu. Pikkulapset on hätistelty pois hallilta. Ringettetytöt ja kaiken maailman höntsäkiekkoilijat pakenevat jaloista, kun Oikea aladivarilätkä alkaa.

Ohessa tiivistelmä joukkueista:

FHT (Fun Hockey Team)

Joukkue, joka herättää suurta kunnioitusta. On nimittäin kunnioitettavaa maksaa DDR-hallin jäämaksuja sunnuntaina 7.30-9.00 -välisenä aikana olevasta jäävuorosta (tätä herkkua luvassa 11.12). Fun Hockey Team pelaa leppoisaa kiekkoa, päästään hiomaan kesää varten hawaii-kiekossa vaadittavia taitoja. Kotiottelun vuoro kauden päättäjäispelissä 14.3. Edelliset 2 peliä Kanarianlinnulle maalierolla 21-2.

EKK (Espoon Kiekkokerho)

Tiistai 17.1 on päivä, joka on nakutettu pelaajien takaraivoon. Totta, päivät alkavat pikkuhiljaa pidentyä ja kevätaurinko lämmittää. Tällä päivämäärällä tapahtuu myös jotain muuta merkittävää, nimittäin urhea joukkiomme matkaa Jaffa-Areenalle ottamaan mittaa uusista NHL-mallisista turvalaidoista. "Jos ei muuta taklattavaa ole, taklataan sitten toisiamme alkulämmittelyssä". Vastusta keski-iältään seniorit 45+ vastaavasta EKK:sta ei nimittäin pitäisi olla. Joukkue kohdataan kerran myös kotihallissa (9.11). Edelliset kaksi kohtaamista mennyt Kanarianlinnuille maalierolla 19-4.

EsPa (Espoon Panthers)

Pari kertaa tällä kaudella jo kohdattu Espoolaisjoukko. Odotettavissa pihan täydeltä kartanovolvoja, kun Espoorican Dreamin eläjät saapuvat kolmannen kerran tämän syksyn aikana Hyrylän Hornankattilaan 23.11. Edelliset matsit menneet Kanarianlinuille maalierolla 11-4. Espoonlahden ghettoon matkataan 28.2, mikäli kyseisen "kaupungin" yli-innokkaat virkamiehet eivät ole taas keksineet sulkea jäähallia katon romahtamisen takia. Kolmatta kertaa tällä vuosikymmenellä.

IHK (Itä-Helsingin Kiekko)

Toinen rakas kilpakumppani, jonka kanssa matsit ovat olleet tasaisia. Viime ottelu (6-5) ratkesi törkeisiin tuomarivirheisiin, samoin kuin viimekeväinen sarjaottelu (7-6) Malmilla. Tässä paikassa on jokin kirous, alkaen hengenvaarallisista vaihtoaition lattioista, jatkuen surkeaan tuomaripeliin ja päätyen vielä pihalle, jossa autonrenkaat on varastettu ottelun aikana. Fanien kannattaa liikkua 15.11 Malmilla suurena joukkona mukiloinnin välttämiseksi. Onneksi kotikaukalossa ottelu 15.2.

KaVo (Kaukasten Voima)

Kanarianlinnut. Keltainen Kuolema. Siniset Saatana. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, yhtä kaikki, joukkue kylvää aina yhtä paljon kauhua vastustajan riveissä. Joukkue on ainoastaan vahvistunut edellisestä kaudesta, kiitos muutaman tehorekryn, uusvanhan paluumuuttajan ja onnistuneen pelaajasiirron. "Välillä on suorastaan pelottanut katsoa sivusta, millainen potentiaali tässä joukkueessa on", kommentoi eräs joukkueen johtoryhmän jäsen reportterillenne nykyisen seuran menoa. Joukkue viettää tänä vuonna "Uuden KaVon" 10-vuotisjuhlia, ja mikäpä sopisi paremmin kauden päätteeksi, kuin V-divisioonan voitto? Tällä pelaajamateriaalilla se on realistinen tavoite.

 

LT Kings Team (Los Tapiolas Kings)

Tunteita herättämätön joukkue. Hyvää: päästään pelaamaan Barona-Areenalla (4.3) . Viime vuonna 6-5 -voitto, sitä edellisen kerran kohdattiin joskus '05 ja vietettiin murskajaisia jossain Espoon perämetsien hallissa. Kohtaaminen hyrylässä 2.11.

PuWa (Puck Warriors)

Iceman! Warrior! Killer! Hienoja miehiä, joiden kanssa on hauska vääntää. Helvetin pelottavat paidat. Pääkallot pelipaidassa pitäisi kieltää, jotta rookie-pelaajat uskaltaisivat nousta maalille. Puck Warriors saapuu Hyrylään 30.11 vuoden synkimpänä aikana, vastavierailu Paloheinässä 11.2. Viimeiset kaksi matsia Kanarianlinnuille maalierolla 20-3.

Viikingit

Mysteeri. Joukkue, josta ei tiedä mitä sisältää. Todennäköisesti vahvistuksia x^2 + 2(k+2)x - 9k eri joukkueesta, kiitos Itä-Helsingin vahvan juniorimyllyn. Maalissa mahdollisesti Erkki, jonka otteet ovat vieläkin kirkkaasti Kanarianlintujen muistissa. Kyseinen mies kuitenkin rikkoi lukuisia ennätyksiä Kanarianlintujen paidassa (eniten häviöitä, eniten päästettyjä maaleja jne ...). Kausi avataan vierailulla Paloheinässä 22.10. Viikinkien vuoro saapua vierailulle Hyrylään 25.1.

 

Post Scriptum.

Tiedämme, että Kent Laitatoimittaja on päättänyt raukkamaisesti hylätä joukkueen kakkosreportterin tehtävät. Haastan kuitenkin "Kentsun" ilmestymään tänään paikalle Paloheinään ja pelastamaan maineensa tekemällä otteluraportin. Mauno nimittäin joutuu lähtemään Miss Hawaiian Tropic -kiertueelle mukaan tekemään sisäpiiritarinoita erään syväkurkun kanssa.

Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina

Kanarianlinnuille henkinen voitto lauantaina

Preseasonin saldoa