Preseason käynnistyy

Mistä tietää, että syksy on saapunut? Teemu tekee päätöksensä peliurastaan. Samanlaista jahkailua on nähty myös Hyrylän Hornankattilan pitkällä pukukoppikäytävällä. Huhut "Slow Motion" Felinin uran jatkosta ovat velloneet vahvoina. Tähän tarinaan saatiin kuitenkin eräänlainen onnellinen päätös alkuviikosta, kun kyseinen herra ilmoitti pukevansa Kanarianlintupaidan päälleen vielä "Ainakin yhden pelin ajan". Lisää vastaavia merkkejä oli ollut ilmassa aiemmin, olihan pelaaja solminut mailasponsoridiilin erään joukkueelle läheisen tahon kanssa. Hyvin suurella todennäköisyydellä tulemme siis näkemään vahvaa(?) liukua ja hiipimällä tehtyjä maaleja myös tällä kaudella.

Kuten sanottua, preseason käynnistyy tänään kotiottelulla Puck Warriorsia vastaan. Kahdella edellisellä kaudella joukkueet ovat kohdanneet yhteensä kolme kertaa, jokaisen ottelun päättyessä Kanarianlintujen voittoon. "PuWa on lähes täydellinen vastustaja meille näin kauden alkuun. Olemme vääntäneet tasaisia otteluita heidän kanssa, ja sellainen on luvassa myös tänään. Esittelemme yleisöllemme pari uutta pelaajaa ja odotammekin täysiä lehtereitä Hyrylään tänä iltana."

Preseasonin saldoa

Training Camp