Nuoruus haastaa kokemuksen lauantaina Jokelassa

Vastaan asettuu, mikäs muukaan kuin entisiä kavolaisia, nykyisiä voimakissoja vilisevä Wanha Voima. Wanhan Voiman riveissä kiekkoilevat muun muassa pesäpallokentilläkin uraa luoneet Kimmo ja Juha Pulliainen, Risto "mr. jääkiekkojaosto" Sten, sekä pitkän linjan kavolaisena tunnettu Tapio Koski-Sipilä. Vain muutamia kovia nimiä mainitaksemme (tarkempi pelaajaluettelo pelinumeroineen löytyy alta). Nuorempien kavolaisten meriittilista on vielä sen verran ohut, että heitä ei ole soveliasta mainita samassa tekstissä legendojen kanssa. Luvassa on kuitenkin ainakin yhden kentän verran alkuperäisiä jokelalaisia.

Kovaa, mutta rehtiä taistelua on siis jälleen kerran luvassa. Kentänlaidalta kuuluneiden huhujen mukaan joukkueista siloposkisempi uhkuu voitontahtoa karvaan OKK-tappion jälkeen. Voittoa lähdetään hakemaan siitäkin huolimatta, että Wanhan Voiman pelaajien keskimääräinen kiekkoikä ylittää nuoren voiman nöösipoikien (elin)ikävuodet mennen tullen. Tervetuloa siis lauantaina Jokelan Urheilukentälle seuraamaan Nuoruuden Innon ja Rautaisen Kokemuksen välistä taistelua.

Ottelu alkaa kello 14:00 Jokelan urheilukentällä ja siihen on vapaa pääsy.

Tapahtuman yhteydessä toimivan buffan tuotto lahjoitetaan lyhentämättä syksyllä jääkiekko-ottelussa vakavasti loukkaantuneen haukkajuniorin, Henri Ihanderin kuntoutusrahastoon. Siinäpä siis myös vegaaneille hyvä syy ostaa makkara tai kaksi. Kentänlaitatoimitus suosittelee tukemaan hyvää asiaa!

 

Wanhan Voiman kokoonpano lauantain ottelussa on seuraava:

30 Koljonen Antti (MV)
7 Pulliainen Kimmo
8 Lehtimäki Antti
11Koski-Sipilä Tapio
12 Wejberg Heikki
14Mähönen Pertti
15Laine Keijo
18 Laine Hannu
19 Toivonen Tarmo
23 Villman Jarmo
27 Haapamäki Jaakko
33 Keränen Marko
41 Sten Risto
42 Pulliainen Juha

 

Kaukasten Voiman kokoonpano otteluun:

1 Anttipekka Mölsä (MV)

6 Stèn Lauri

11 Niemi Tommi

12 Soininen Riku

13 Huusko Toni

19 Salmi Marco

25 Välimaa Jouni

27 Hartonen Jussi

36 Felin Esa

75 Palmu Tuomas

95 Mälkä Sampo

Kanarianlinnuilla menestykäs viikonloppu

Kanarianlinnut kohtaavat kiekkosoturit