KaVo Myrskyn silmässä

 

"Totta puhuen paremminkin olisi voinut käydä, mutta olihan tämä ihan kelpo taisto" kommentoi nimettömäksi jättäytyvä keltapaita heti ottelun päättymisen jälkeen. Näinpä juuri! Muutaman lainamiehen turvin otteluun lähtenyt KaVo väläytteli pelissä jääkiekkoa etäisesti muistuttavia elementtejä, mutta valtaosan ajasta ottelua hallitsi kotijoukkue Hyvinkään Myrsky, joka veikin ottelun nimiinsä 9-5. Kohtalaisen paljon jäähyilleen kotijoukkueen ansiosta kavolaiset pääsivät tälläämään kaksin kappalein harvinaisia ylivoimamaaleja. Juuri muita ansioita ottelusta ei kuitenkaan voida historiankirjoihin siirtää, sillä satunnaisia väläyksiä lukuunottamattta peli oli juuri sellaista kuin perjantai-iltana voinee odottaa. KaVon parhaina pistemiehinä hääräsivät Teemari (1+3) ja Esa (2+1). Kentällä nähdyistä kiekkotaitureista suurimman vaikutuksen piippuhyllyn tähtiraatiin teki kuitenkin Lauri. Moni kavolaisten edesottamuksia enemmän seurannut varmasti haukkoo henkeään tätä lukiessaan, mutta niin vain kävi, että Lauri onnistui ajelemaan vastustajan voimahyökkääjän levyksi vahvalla ja tyylipuhtaalla avojään taklauksellaan. Kentänlaitatoimitus lupaa selvittää, onko Laurin hanskoihin ehkä asennettu lyijypainot niiden nousemisen ehkäisemiseksi.

 

Syysliiga on nyt siis taputeltu ja on aika nuolla omat ja pelikaverin haavat. Seuraavan kerran pelurimme nähdään ottelemassa Espoonlahdessa 21.9., kun IV-divisioona pärähtää käyntiin. Siihen asti...Kuulemiin...

 

viimeisen syysliigaottelun topit ja flopit

+ Viiksekkäät oikeat laidat

+ Hallin pihaan parkkeeratut 158 mopoa

+ Lainamiehet

- Kavolaisten surkea avauspeli (kunniamaininta Jartsalle)

- Vihollisen goonin (lapsellinen) kommentti neljän minuutin pelin jälkeen (tilanteessa 3-0) "sä voit tänään pudottaa noi hanskat jos haluat"

Chilen kaivosmiehet pelastettu!

Hyvinkö käy Hyvinkäällä?