IV-divisioona alkaa!

 

Kanarianlintujen kauden 2010-2011 saa tänään varsinaisen alkupotkunsa, kun IV-divisioonan alkusarja käynnistyy toden teolla. Joukkue matkaa tänään Espooseen kamppailuun OrtoDogsia vastaan. Ottelu alkaa Leppävaarassa klo 21.00.


Vaikka kautta onkin takana vasta reilu kuukausi, paljon on jo ehtinyt tapahtua. Viisi tiukkaa harjoitusottelua syysliigassa sekä korkeatasoinen Keravan turnaus ja näytösottelu Kisakallion Urheiluopiston joukkuetta vastaan ovat tuottaneet tällä kaudella yhden voiton ja yhden tasapelin. Jäähallin käytävillä on nähty useampikin paluumuuttaja vetämässä alkulämpöjä ennen tiukkoja treenejä, jotka ovat saaneet suurimman osan joukkueesta varsinaiseen renessanssiin viimeisten parin viikon aikana. Ensimmäiset loukkaantumisetkin on saatu, ja fanikatsomossa on huhuttu että pitkäaikais-poissaolotkin päättyvät kohta, kun “Ihmiskuula” Turtiainen tekee paluun kaukaloon lokakuun aikana.


Niin, reilu kymmenen ottelua, yksi-kaksi loukkaantumista ja tukkaan lähes jokaisessa ottelussa voi olla keskimääräisen harrastejoukkueen koko kauden summa. Vastoinkäymisiä on siis koettu, ja paljon!


Onneksi joukkueelle on myös tapahtunut positiivisiakin asioita. Muutama onnistunut täsmähankinta on auttanut joukkueen peliä huomattavasti. Harjoitusmotivaatio on löytynyt pienen hiljaiselon jälkeen, ja joukkuehenkin on selvästi parempi kuin viime kaudella.


Tänään alkava IV-divisioonan alkusarja tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen. Viime kaudella Kanarianlinnut jäivät IV-divisioonan jatkosarjassa viimeiseksi. Viime kaudella sarjassa pelasivat mm. Karhu-Kissat ja KerHo, jotka taistelevat pisteistä nyt III-divisioonassa. Jäljelle jääneet joukkueet: Rams, OKK, Viikingit, HC Tankki, Devils, OD, ja TAFT HT ovat vanhoja tuttavuuksia viime kaudelta, lisäksi Porvoon Legendat on kohdattu kertaalleen ~4 vuotta sitten. Uusin tuttavuus on KHT Kirkkonummelta.


“Hyvänä päivänä ja hyvällä pelillä pystymme voittamaan kaikki vanhat tuttavuudet. Vastaavasti huonona päivänä häviämme kelle tahansa joukkueelle. Kunhan saamme moottorin käyntiin ja löydämme peli-ilon, alkaa voittoja tulemaan. Tavoitteenamme on nyt päästä eroon suurista tasoeroista ja saada peli kulkemaan tasaisemmin. Viimeisen erän notkahduksista on päästävä eroon.”


Joukkueen uudet tulokkaat:

  • Joni Oikarinen, täsmähankinta joka tuo taas yhden laadukkaan maalivahdin Kanarianlintujen riveihin. Vakuuttanut torjunnoillaan ja ennen kaikkea asenteellaan harjoituskaudella. Odotettavissa useampi nollapeli tulevalla kaudella.
  • Tuomas Palmu, paluumuuttaja tekee paluun Kanarianlintujen väreihin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Voimahyökkääjä joka tulee tekemään uskomatonta tuhoa vastustajan takalinjoille yhdessä “Ihmiskuulan” kanssa.
  • Ville Leino tuo jalkoja hyökkäyspäähän. Väläytellyt kekseliäillä ratkaisuillaan harjoituksissa ja pitänyt pakkeja pilkkanaan. Juniori-titteli ennustelee myös mahdollista juomahemmo-pestiä...
  • Mikael Kyttälä tuo rauhallisuutta puolustuspäähän. Hyvä pelisilmä, joka tarvitsee vielä hieman herättelyä useamman vuoden tauon jäljiltä.
  • Teemu Vehkakoski tekee paluun kolmen vuoden tauon jälkeen Kanarianlintujen riveihin.
  • Riku Soininen tekee samoin paluun, tosin sivussa ainakin alkukauden ajan.

Kanarianlintujen joukkue alkaa pikkuhiljaa olla lopullisessa iskussaan IV-divisioonaa varten. GM:n sanoin: “Haemme vielä yhtä-kahta kiekkollista pakkia, muuten alamme olla lopullisessa iskussamme pitkää talvea varten.”


KaVo jatkaa vierasturneetaan lauantaina 25.9 Kirkkonummella, kun joukkue kohtaa Varuboden-Arenan kirkkaiden valojen alla KHT:n. Ensimmäinen kotiottelu keskiviikkona 29.9 TAFT HT:ta vastaan.

Chilen kaivosmiehet pelastettu!

Hyvinkö käy Hyvinkäällä?