Hyvinkö käy Hyvinkäällä?

 

Keskiviikkona vierailtiin Jaffa-areenan alakerrassa Valio-areenassa HC Tankin vieraana. Joukkueemme valioyksilöistä muutamat olivat kuitenkin itsepintaisesti matkustaneet Hyrylään ja näinpä entisestään (monella tapaa) vajaa joukkue aloitti vieläkin vajaampana. Eksyneet lampaat saatiin kuitenkin takaisin ruotuun ensimmäisen erän loppupuolella, mistä voitaneen kiittää Poliisin automaattista nopeudenvalvontaa. Raskaasta kaasujalasta kieliviä muistutuksia kun ei tarvinnut jäädä rikospaikalle odottelemaan, vaan ne tipahtavat sitten aikanaan postilaatikkoon. Itse ottelusta ei montaa sanaa tähän kannata kirjoittaa. Siistiä peliä vailla epäselvyyttä siitä kumpi joukkueista tahtoi voittoa enemmän. Lopputulos kotijoukkueen hyväksi 11-1. "Kiekko pomppi tänään vastustajalle", kuten kentänlaidalla ottelun jälkeen totisella naamalla spekuloitiin.

 

Mielenkiintoista nähdä, jatkuuko sinisten paitojen kirous (Joukkue ei ole vielä voittanut yhtään ottelua viime kaudella hankituilla sinisillä vieraspaidoilla) tänään Hyvinkäällä, vai onnistuuko KaVo kääntämään murskatappion henkiseksi voimavaraksi. Hyvinkään, prime-time-peliajan (perjantai-ilta 21:30) ja keskiviikkona koetun murskatappion vuoksi pelaajien haaliminen illan otteluun on ollut hieman haasteellista. Huonoista lähtökohdista huolimatta GM on soitellut viime päivät älyPuhelimellaan entisiä ja nykyisiä pelaajia läpi ja onnistunut kokoamaan nipun innokkaita ja poikkeuksellisen taitavia pelaajia pöytäkirjaan nimettäväksi.

 

Kentänlaitatoimituksen äärimmäisen asiantunteva tulosarvaus illan otteluun on seuraava:

Koska tämän viikon aikana on nähty jo 37 jääkiekkomaalia, ei illan ottelusta voi modernin tilastotieteen valossa tulla kovinkaan suurimaalista. Kotijoukkueelle suosittelemme rastittamaan tulosvetokupongista numerot kaksi, kolme ja neljä. Vierasjoukkueen kohdalla kynä sen sijaan kannattaa laskea kuponkiin numeroiden neljä, viisi ja kuusi kohdalla. Viiden euron panoksella pelattuna, tuolla rivillä pitäisi olla tiedossa kohtuullisen mukavat kuusi kuukautta Acapulcon lämmössä.

IV-divisioona alkaa!

Tulihan se sieltä!