Access All Areas; Otteita pelipäiväkirjasta vol. 2.0.

Access All Areas; Otteita pelipäiväkirjasta vol. 2.0.

artikkelikuvat_2010-11_keravanturnaus_ovi2.jpg

 

Kello 09:10
Saavun hallille. Suurin osa jengistä on jo paikalla. Eräs letkuniekka loistaa poissaolollaan. Joku epäilee, että se on mennyt mieluummin koirineen Vantaan IKEAssa järjestettävään keittiöseminaariin. Ihmettelen miksi kopissa on niin kovin hiljaista, kunnes tajuan, että Riku ei ole saapunut vielä paikalle.

Kello 09:25

Mitä v*ttua... Joku ihmeellinen lierihattumies käy kopissa vetämässä jonkun käsittämättömän 110 %-pep-talkin. Tää on varmaan jotain GM:n duunikavereita, sen verran sekavia se latelee... Saan onneksi Älypuhelimella napattua videopätkän kyseisestä sällistä. On vissiinNHL-piirejäkin kiertänyt. Kuulemma tekijämies. Itelle tulee mieleen lähinnä Simo Vaatehuoneelta. Samanlaisia numeronpyörittelijöitä molemmat! Nappasin häiskästä salaa videon!

 

Kello 09:43
Otteluun tässä pitäs keskittyä. Silti jätkät vaan jaksaa jauhaa siitä, missä seuraava saunailta pitäs järkätä. GM:lle ei käy Zapata, koska se on liian kallis. Jartsa pahottaa mielensä, koska se ois halunnut kanansiipiä. Yritän ehdottaa Esan himaa, kun sillä on kerta BB24/7. Koko jengi nauraa mulle (paitsi Esa, joka koittaa tekeytyä näkymättömäksi upottamalla päänsä pelikassiin). Vaikenen.

Kello 09:50
Koitetaan säätää ketjuja kohilleen. Kukaan ei haluu pelata mun kanssa. En tiedä johtuuko se tosta mun äskeisestä ehdotuksesta saunaillan pitopaikaksi. Varmaan. Koitan huhuilla itelleni laituriparia. Esa työntää päänsä yhä syvemmälle pelikassiin. Kunhan se vaan ei tukehtuisi! Saan lopulta vastahakoisen ketjukaverin itelleni. Ihan kiva, ei tartte enää tässä vaiheessa riisua kamoja pois päältä.

GAME #1: 10:00-10:50

Kello 11:05
Ei mennyt peli ihan nappiin. Ketjukaverikaan ei enää puhu mulle. Hipsin vähin äänin suihkuun. Siellä haisee virtsa.


Kello 11:22

Tarkkailen pukiessa joukkuekavereita. Näen jotain aika hassua. Nappaan siitä salaa kuvan!

nnni2


Kello 11:30
Lähden käymään kotona. Josko söis vähän suklaata suruun. Hiilareista kun tulee yleensä paremmalle tuulelle. Sen huomaa GM:stä. Se ei syö hiilareita.

Kello 13:05
Sikakatsomon puuttuminen herättää keskustelua. Kuvaan alkuverryttelyssä salaa videon joukkuetoverini pakaroista. Josko nyt saataisiin lisää naispuolisia kannattajia. KATSO SHOKKIPALJASTUSVIDEO TÄÄLTÄ!


Kello 13:40

Ällöttävää pukea hikiset jääkiekkovarusteet päälle. Kuvittelen kuitenkin olevani keskiaikainen ritari valmistautumassa taisteluun. Se helpottaa hieman pukemista.

GAME #2: 14:00-14:50

Kello 15:02
Tappio on katkera. Suihkun vesi on tulikuumaa. Virtsa haisee edelleen.

Kello 15: 50
Menen kaukalon viereen kuuntelemaan, kun kaksi joukkuetoveriani keskustelee asiantuntevasti vastustajista:
-  Kyllä tuo KaKi on ihan erilainen porukka kuin viimeksi!
-  Niin on! Niillä on selkeesti huonompi nippu kun edelliskaudella!
- No siis mä kyllä tarkoitin, että ne on kehittynyt valovuoden verran viimekohtaamisesta!
- Aijjaa...
.

Ajattelen, että olisi hienoa olla noiden veroinen kiekkotietäjä!


Kello 16:03

Yksi maratonvartalo yrittää tehdä vaikutusta muihin. Nappaan siitä salaa kuvan!

petra2


Kello 16:30
Sidon luistimiani. Mietin, että uskaltaisikohan laukaista ilmoille kovan luokan puujalan siitä, että MarCo ja Teemu Selänne ovat kuin kaksi marjaa. Kumpaakaan ei kiinnosta pelaaminen ennen marraskuuta. Pidän kuitenkin suuni supussa. Ilmeisesti niin on parempi. Saan nimittäin ihan kivan ketjukaverin itselleni!

GAME #3: 17:00-17:50

Kello 17:59
Turpaan tuli taas. Ehkä tähän joskus tottuu.

Kello 18:01
En tiedä uskallanko riisua varusteita suihkua varten. Vieruskaveri nimittäin hyräilee hiljaa "joka ikinen, kundi hikinen...". En kuule miten laulu jatkuu, mutta pelkään pahinta. Jätän varmuuden vuoksi hammassuojat suihkun ajaksi suuhun.

Kello 18:20
Selvisin suihkusta. Nyt äkkiä siviilit niskaan ja muualle kokoamaan ajatukset!

Kello 19:25
Kopin haju alkaa olla jo aika miehekäs. Kovin miehekäs on myös Tomppa, joka on varsin innoissaan nopeasta ylenemisestä. Viestimiehestä tuntuu selvästi hyvältä olla varakapteeni. En kyllä s**tana herroittele.

GAME #4: 20:00-20:50


Kello 21:09
HUH! Nyt se on ohi. Katson kelloa, ja totean, että kohta tulee 12 tuntia siitä kun ensimmäisen kerran saavuin hallille. Kovaa homaa!

Kello 21:15
Jengiä valuu saunaan. Suihkussa haisee edelleen epämiellyttävälle. En edes uskalla nuuhkaista saunan puolelta.

Kello 21:20
Kuulen kuinka joku kyselee muilta halukkuutta lähteä Kari Peitsamon keikalle Robinsin baariin. Aika vähän on halukkaita. Tiedän tunteen.

Kello 21:31
Suljen kopin oven takanani. Kuulen vielä kuinka kopissa lauotaan totuuksia. "Juhis on jäällä ihan v*tun hyvä, mutta kopissa se on vielä parempi!"

Aikamoisia velikultia. Ei tätä muuten jaksaisi.

Nimimerkki: "Kanarianlintusydän"
kamat2

(toim. huom. Julkaisemme oheisen kirjoituksen poikkeuksellisesti jälleen nimimerkillä varustettuna)

Tulihan se sieltä!

0-0-4