Turnajaiset Kervossa

Se on nyt arvoisat fanit niin, että Kaukasten Voiman Jääkiekon Miesten Edustusjoukkue osallistuu huomenna Keravan Jääkiekkojoukkueen (nimi edelleen toimitukselle epäselvä) turnajaisiin. Ylpeytemme lisäksi karkeloihin osallistuvat: Joku Paikallinen Joukkue (Kerava), Tavastia (kaiketi Helsingistä), Storm (Suomen Hyvinkää), sekä KaKi (ilmeisesti vuoden 2006 BB-talosta). PIkaisen, Keravan kävelykadulla suoritetun puhelingallupin perusteella KaVo lähtee kaikkiin peleihin selvänä ennakkosuosikkina. Ensimmäinen taisto käydään kello 10:00 ja aamutorkut voivat tulla seuraamaan myöhäisillan otteluita kello 14:00, 17:00 ja 20:00.

 

Faneille tiedoksi, että lähes reaaliaikaisen tulosseurannan lisäksi Kentänlaitatoimitus on ajatellut ilahduttaa Teitä special-inside-for-your-eyes-only-raportilla ennen sunnuntai-illan jännittävää BeeBee Took Shöytä!

0-0-4

Ei kaatunut Shakers ei