Ei kaatunut Shakers ei

 

Jos sunnuntain ottelussa Keravalla hääräsivät maalinteossa numerot 11, 9 ja 72 (eli herrat Vehkakoski, Gustafsson ja Ahokas), niin keskiviikkona pääsivät ottelun (nimistä päätellen ruotsalainen?) kirjuripari Felin & Boman astetta helpommalla. KaVon maalisarake näytti nimittäin ottelun jälkeen ihanan pyöreää nollaa. Vauhdikkaista otteista huolimatta KJT-HC-Kerho-Keravan Shakers (Kentänlaitatoimitus ei edelleen ymmärrä, että miksei Keravalla osata päättää, että mikä jengi siellä pelaa. Ihme hiihtäjiä. Seinäänpotkiitäysii!) ei onnistunut maalinteossa kuin kuudesti, mitä voitaneen pitää kotijoukkueen kannalta hyvänä saavutuksena! Lähimmäksi KaVolaisista taisi päästä Heimlander (lukuisia hukattuja maalipaikkoja), sekä kokonaisuutena hyvin pelannut Gussen tähdittämä laituripari. Myös Lauri onnistui laukomaan (ainakin) kerran (vastustajan) maalia kohti.

 

Summa Summarum: Voidaan kai olla tyytyväisiä, että kotijoukkue pysyi  keravalaisen nimihirviön tahdissa täydet kolme erää, eivätkä tuomaritkaan (poikkeuksellisesti) onnistuneet pilaamaan kenenkään iltaa. Tästä on hyvä lähteä kohti uusia koitoksia. Tosifaneille tiedoksi, että syysliigan pistepörssi, sekä pöytäkirjat löytyvät kokonaisuudessaan sivun oikean ylälaidan linkistä (siitä mistä lukee "syysliiga")!

 

Kentänlaitatoimitus keräsi ottelusta vielä loppuun muutaman tarkkaan valitun sitaatin:

- Eihän Esa ois voinu ees pelata, kun ei sillä oo ehjiä mailoja!

- Ei sulle v*ttu kannata syöttää, kun ethän sä saa mitään kiinni!

- Tietääks joku mikä ton veskarin nimi on?

- On vissiin jännä peli, kun puolet yleisöstä katsoo seisaaltaan!

Turnajaiset Kervossa

Ruotsin sex ja maailman levein hymy!

Ruotsin sex ja maailman levein hymy!