Yksi Toni ja pari muuta hutilaukausta

Yksi Toni ja pari muuta hutilaukausta

artikkelikuvat_2010-11_tonim.jpg

 

Tuleva yö menee monella pelimiehistämme varmasti unettomissa merkeissä. Lauri, MarCo, Fiilis, Juha, sekä Lars VonVartalo (ja oliko vielä joku muu?) viettänevät yönsä saunassa viimeisiä rasvatippoja tiristellen. Kysymyksessä ei suinkaan ole mikään typerä (ja ihmishenkiä vaativa) ämämsaunomiskilpailu, vaan kun huomennahan on ilmeisesti tarkoitus ottaa selvää siitä kuka Kaukasten Voiman Suurin Pudottaja vol.2.-kilpailijoista on lihonut vähiten. Keski-Uudellamaalla kulkevan perimätiedon mukaan Jartsa sen sijaan valmistautuu ensimmäisiin harjoituksiin yötä myöten melko päinvastaisella tavalla. Nesteyttämällä. Koko muu joukkue pyöriskeleekin sitten hikisinä lakanoissaan ja pohtii, onko Pete G saanut hankittua itselleen  uutta ja pikkasenpäheetä jääkiekkoilukassia (OMG!). Huhujen mukaan myös Salama McQueenin kanssa samaa numeroa (#95) kantava tuulennopea ja äärimmäisen taitava molempienpäiden maalinsylkijämme Sampo haikailee uuden kassin perään, joten kilpavarustelu tulee alkukaudesta varmasti olemaan huimaa!

 

Mutta se hiteistä jatonim nyt huteihin. Ikävää, että (2000-luvun) ensimmäinen IV-divisioonassa alkava kausi tuo tullessaan mukanaan myös jobinpostia. Mestikseen pitkäaikaislainalla aikoinaan lahjoitettu, Joen suussakin viihtynyt kattilakampauksesta tunnettu Toni (kuvassa oikealla) on mennyt ja syyllistynyt jengipetturuuteen sainatessaan alueen toisen tipupaitaisen seuran kanssa. Eräs Sami (ei kuvaa) ei taas tajunnut, että pelaajavalmentajalle voisi olla käyttöä myös synnyinkylän kiekkoylpeyden riveissä. No kiekkoilkoot Keravalla, jos mieli tekee. Onneksi meillä on eräs toinen köyhän miehen Zdeno Chara maalinedustaa putsaamaan. Eikä siinä edes ollut vielä kaikki! Seurajohto väijyi ja hiillosti koko kesän erästä Teemua muun muassa Hangossa ja Ankkalinnassa, mutta yrityksistä huolimatta tämän jääkiekkoikonin Jofa halunnee miehen jatkavan Anaheimin sorsapaidassa vielä yhden kauden ajan. Ei väkisin, jos Kanarianlintupaita ei kelpaa. Pitäköön Jofansa.

 

Edellä mainittujen ohareiden vuoksi joukkueessa olisi vielä muutamia kausimaksutositteita vailla maksajaa. Joukkueenjohtaja haluaakin toimituksen kautta saattaa tiedoksi, että vuonna 1992 tai sitä ennen syntyneet, huippukiekkoilusta innostuneet juniorit voivat ottaa yhteyttä häneen. Numero kuulemma löytyy intternetteristä tai sitten yhteyksiä voi kokeilla ottaa äm-irkin kautta.

 

Eikä kannata olla ihmeissään, mikäli joukkueen otteet kauden avauspelissä (18.8. Stormia vastaan Hyrylässä) eivät vielä ole aivan sieltä energisimmästä päästä. Joukkue on nimittäin joutunut perumaan yhdet kesäharjoitukset Etelä-Suomen yllä leijalleiden mikrohiukkasten aiheuttaman huippu-urheilurajoituksen vuoksi. "Välillä nämä hommat tällaisten atleettien kanssa ovat niin pirun pienestä kiinni, että yhdenkin harjoituksen missaaminen näin kauden alla voi olla kohtalokasta", kommentoi joukkueen voimisteluvalmentaja.

 

Teksti: Kent Laitatoimittaja, jääkenttien jumalain sanansaattaja

Kuva: A.R. Kisto, turkulainen laatikkokuvaaja

 

STOP THE PRESS!!! Juuri saamamme tiedon mukaan, joukkueen takapään tykki Lauri "Stenkko" Sten on satuttanut sormensa. Miehen osallistuminen kauden avausharjoituksiin on epävarmaa. Toimitus seuraa tilannetta.

Ruotsin sex ja maailman levein hymy!

Ruotsin sex ja maailman levein hymy!

Se on täällä taas