Se on täällä taas

Yhä jatkuvan kesän aikana pelaajille on järjestetty erilaisia mahdollisuuksia pelikunnon kohottamiseen Jokelan kuvankauniilla urheilukentällä. Ohjattujen harjoitusten lisäksi osa porukasta on hankkinut rakkoja käsiinsä muun muassa golfkärryjä vetämällä. Näin ollen voidaan olla varmoja, että tulevalla kaudella laatikkoon luistelee käsittämättömän kovakuntoinen kanarianlintulauma.

Mutta mitäs kaikkea sitä onkaan tulossa? No valveutunut kentänlaitatoimituksenne päätti tarttua härkää sieltä jostakin ja ottaa selvää asioista. Seuraavanlaisia asioita selvisi:

Kokoonpano ja loukkaantumiset:
Mitään suurempia muutoksia ei ole tulossa. Edelliskauden vammat alkavat olla kuntoutettu, toki kesän aikana on ilmaantunut muutamia makuuhaavoja, maksavaivoja ja tikkuja sormissa, mutta ei siis kuitenkaan mitään vakavaa / normaalista poikkeavaa. Tieto kausimaksuista on välitetty pelaajille tekstiviestiteknologiaa hyväksi käyttäen (yhteyksiä Lauriin, jos et tiedä mistään mitään).

Harjoitukset ja ottelut:
Harjoitusajat ja paikka pysyvät ennallaan. Harjoitukset starttaavat maanantaina 9.8. Suomen Hyrylässä. Sarja pyörähtää käyntiin lokakuun toisen viikon tietämissä. Tällä tietoa harjoitusotteluita ei ole vielä sovittu, mutta niitä tullaan varmasti pelaamaan elo-syyskuun aikana. Keravan turnaus (III-IV-div.) on 4.9. Keravalla (toim. huom. No shit!).

Muut aktiviteetit:
Kauden avajaissaunailta järjestetään näillä näkymin syyskuun aikana (päivä ilmoitetaan myöhemmin). Samassa yhteydessä järjestettäneen reipashenkinen, janohermoja stimuloiva viisiottelu (60 m aj., korkeus, pituus, kuula, 800 m) huikeine palkintoineen. Muita mahdollisia urheiluaktiviteetteja ovat muun muassa: koripalloturnaus (elokuu), rantalentopalloturnaus (elokuu), sekä uutena rugbyturnaus (lokakuu). Myös kesän Suurin Pudottaja (vai kenties vähiten lihonut kilpailija?) tullaan julistamaan elokuun alussa (jonka jälkeen varmasti starttaa taas uusi kisa, entistä suuremmalla uholla).

Rättivarasto:
Heti alkukaudesta tilataan päheet luistinmatot (tietoa nimenhuudossa ja vieraskirjassa), minkä lisäksi keväällä tilattuja paitoja voi noutaa jäätreeneistä.

Yksi Toni ja pari muuta hutilaukausta

Yksi Toni ja pari muuta hutilaukausta

KKK eli Kollit Kesällä Kuntoon