Jääkiekkohauskaa Kisakalliossa

Florida Panthersin tapaan hallille shortseissa ja sandaaleissa saapunut vierasjoukkue pääsi aloittamaan ottelun erittäin räväkästi, kun Sampo "The Suurin Pudottaja" Mälkiä pudotti varsinaisen pommin siirtäessään sinisissä otelleen KaVon turvallisen tuntuiseen 0-1-johtoon vain kahdentoista sekunnin pelin jälkeen. Koko kevään kestänyt nivusten hoivaaminen oli ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, sillä Sampo tuntui olevan muutenkin liekeissä. Avausosuman lisäksi mies kirjautti itselleen kaksi muutakin maalia, yhden komean syötön (Tompan hienoon viimeistelyyn), yhden upean oman maalin AaPeen taakse, sekä neljä minuuttia jäähyjä (toimitsijan mieliksi). Ei siis ollenkaan paskempi come-back! Sampon ja Tompan lisäksi ainakin Petra ja Skele ujuttivat pelivälineen vastustajan maalivahdin selän taakse. Vihollisen maaleista taisi vastata lähes pelkästään Saksan kisakoneesta viimeisten joukossa pudonnut Numero Kolmekymmentä (joka oli hammasrivistöstä päätellen Peltosen Villen sukulaismies). Omiensa joukossa pelanneella Teemarilla oli myös monia komeita paikkoja, mutta minkäs teet kun ei taidot riitä!

Että semmosta...Eiköhän tää kausi rupee nyt oikeesti pikkuhiljaa olemaan paketissa!

 

Viimeisen ottelun Virtuaalidiplomit:

Lauri Sten
Perustelut: Ei ottanut rangaistuksia, eikä menettänyt hermojaan vaikka kiekkoa sohittiinkin välillä omiin. Hiilaritasapaino on siis kunnossa!

Jari Ahokas
Perustelut: Ottelun (ja samalla varmaan koko kauden) pisin vaihto (4 min 11 sek). "Miten noin pyylevä voi jaksaa noin hyvin?" kysyttiin yleisöstä!

Tom Boman
Perustelut: Taklasi < 45 kg painavan naisen ottelussa missä taklaaminen oli kielletty. Hieno (herras)mies!

Jäähyaition valvoja
Perustelut: *sensuroitu*

Siniset paidat

Perustelut: Perinteistä pidetään kiinni!

KKK eli Kollit Kesällä Kuntoon

Loukkaantumisten sävyttämä kausi paketissa