Rakas pelipäiväkirja

19:55
Katselle ihaillen, kuinka joukkueen huoltajavalmentajafysioterapeuttihieroja teippaa taitavasti rikkinäisen pelaajan pelikuntoon. Voi kuinpa minäkin voisin olla noin taitava. Yhtä taitava kun nuo molemmat. Erkkaan lapaa.

20:20
Valot sammuvat kopista. Kuuntelemme kappaleen Lapin Kesä itsensä Vesa-Matti Loirin  esittämänä. Joukkue on täynnä positiivista enerkiaa.

20:29
Enää minuutti pelin alkuun. Minua jännittää!

20:40
Ottelun ensimmäiset vaihdot menevät hyvin, pääsemme jo lähes varman tuntuiseen 0-2 johtoon. Nyt meitä ei pysäytä mikään!

21:10
Ensimmäinen erä on takana. Eipä riittänyt 2-0 johto. Peli on nyt 3-3, mutta olemme esittäneet erittäin iloista peliä. Erikoista. Etenkin kun se yksikin meidän maali ei ollut maali, vaan tolppa. Tekisi mieleni haukkua tuomareita, mutta en löydä sanoja. Hyvä niin, ovatpa kerrankin meidän puolella.

22:45
Kaksi erää takana. Peli on 5-5. Kopissa puhuimme jäänajon aikana, että tätä ei nyt sössitä. Onneksi tuo meidän mokke on parantanut otteitaan, pari ekaa niitten maalia olivat aika helppoja. Nyt se torjuu kuin Ed Belfour!

22:50
Kallelta tosi hyvä voimaliuku! Se on ollut kyllä suurimman osan pelistä mies paikallaan. Kirjaimellisesti.

22:51
Nyt tuli maali! Hiphei! Hyvä Jupe! Tommilta tulee verta suusta. Toivottavasti vika ei ole sisäelimissä!

23:20
Voi ei. Viimeiset kaksi minuuttia ja olemme maalin johdossa. Vihollinen ottaa aikalisän. Puren hanskaa.

23:21
Nonni. Se siitä. Peli on tasan kuusi! Koitan tsempata joukkuekavereita. En kyllä mielestäni osaa sitä kauheen hyvin, mutta nyt on miehen annettava kaikkensa!

23:23
Sieltä ne pirulaiset vaan tulivat ohi. Miksi meille aina käy näin? Kokonaiset 11 sekuntia jäi pelikelloon. Odotan summeria. Pidättelen kyyneleitä. Kättelen vastustajat. Olo on kuin RT:n narikassa pilkun aikaan Yksinäinen. Toivottavasti Lauri ei saa kuulla tästä!

23:35
Kopissa sovimme, että ottelussa oli paljon hyvääkin. Esa esittää kokeneen pelaajan mielipiteen asiasta "Jätkät meillä ei sipuli kestänyt loppuun asti, mutta hyvin me silti veettiin!". Esa on oikeassa. Voi kuinka kaikki voisivat olla kuin Esa. Viisaita.

23:36
Poistun suihkuun. Siellä voin turvallisesti tirauttaa kyyneleen.

-Kanarianlintusydän-

Toimitus julkaisee poikkeuksellisesti yllä olevan kirjoituksen nimimerkillä.

Kanarianlinnuille puolustusvoitolla tärkeät kaksi pistettä

Alpit, meillä on ongelmia!