Alpit, meillä on ongelmia!

 

Hommahan meni niin sanotusti reisille jo siinä vaiheessa, kun kävi ilmi, että otteluun voidaan, normaalin kaksikerroksisen charter-bussin sijasta startata kahdella sähkönsinisellä Toyota Yariksella. Pelaajakadosta kärsivästä joukkueesta olivat tänään sivussa kestovemppojen (Turtiainen, Nummi & Mälkiä) lisäksi viime ottelussa nilkkansa telonut Ahokkaan Jartsa, vastuuta pakoileva GM, muutama nuhanenä, sekä pari kissanristijää. "Eikähän siinä mitään, kyllähän näitä pelejä kymmenelläkin jätkällä pelaa, mutta kun huolto p*rkele oli unohtanut juomapullot jonnekin, minkä lisäksi luvatut hartsportitkin jäivät saapumatta" oli apeana kyynärsauvoihin nojailevan Jartsan ainut kommentti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Niinpä niin. Hyvä että syy tappioon löytyi tälläkin kertaa muualta kuin itse pelisuorituksista.

Kaikenkaikkiaan ottelu oli perinteistä aladivarikiekkoa. Paljon jäähyjä, vähän hienoja yksilösuorituksia, vielä vähemmän loppuun asti hiottua joukkepelaamista ja pari onnekasta maalia. Kolmesta maalistamme vastasivat Turre (tietenkin), Niemen Tommi ja tulokasvahvistus Mikki, mutta ketäpä nuo henkilökohtaiset kirjaukset tässä tilanteessa kiinnostavat. Toimituksen puhelinvaksi on epäkunnossa (lue: lasku on taas jäänyt maksamatta), emmekä valitettavasti tämän vuoksi saaneet tähän yhteyteen tarkempaa statistiikkaa ja laukaisukarttoja illan ottelusta.

Rakas pelipäiväkirja

Kaksi hyvää ja yksi huono

Kaksi hyvää ja yksi huono