It's Game Time & ylennysuutinen

 

Koska harjoitteluun on tammikussa jäänyt hieman enemmän aikaa, on joukkue voinut kerrankin panostaa kunnolla kaarreluistelutekniikan hiomiseen. Tämä onkin näkynyt joukkueen yleisilmeessä positiivisesti sekä jäällä että vapaa-aikana, sillä jopa vähillä hiilihydraateilla kevättä viettävän GM:n on nähty hymyilevän pukukopissa! Toivottavasti opittuja asioita ja positiivista naminamihenkeä onnistutaan siirtämään harjoituksista peliin, sillä huomiseen otteluun vastaan asettuu aina paha RAMS, jonka maalierosarake näyttää kahden pelatun jatkosarjaottelun jälkeen tasan samaa kuin pakkasmittari toimituksen ikkunassa (-10). Voitolla ottelusta KaVo nousisi tämän hetkiseltä peränpitäjän paikalta aina sarjataulukon puolivälin tuntumaan.

 

Ennen kokoonpanojen virallista julkistamista voidaan vain spekuloida mahdollisilla kentällisillä, joskin varmaa on, että poissa ovat ainakin Loppiaisesta asti (lähinnä omia) haavojaan nuolleet Turtiainen, Nummi ja Mälkiä, joista ainoastaan jälkimmäinen saattaa naiskannattajien mieliksi toipua pelikuntoon vielä täksi kaudeksi.

 

Ja lopuksi vielä muutama hallin käytävillä kuultu huhu:
Toimituksen tietojen mukaan joukkueen edustusasuista syksystä asti vastuussa ollut Mälkiä olisi ylennetty onnistuneen pipotilauksen myötä Rättivääpelistä Varustekenraaliksi. Kentänlaitatoimitus onnittelee Sampoa uudesta arvonimestä!

 

Vielä vahvistamattoman tiedon mukaan Kaukasten Voiman pelaajia olisi ollut sankoin joukoin seuraamassa Shakers - Karhu-Kissat -ottelua Keravan jäähallissa viime sunnuntaina. Aika näyttää oltiinko siellä scouttaamassa itselle pelipaikkaa ensi kaudeksi, vai mahdollisesti vain vakoilemassa kotijoukkueen taktiikkaa helmikuun seitsemännen päivän kohtaamista varten.

Kaksi hyvää ja yksi huono

Kaksi hyvää ja yksi huono

Kanarianlinnut voittivat Wanhan Voiman näytösottelussa

Kanarianlinnut voittivat Wanhan Voiman näytösottelussa