Kanarianlinnut kohtaavat HC Tankin kotiluolassaan

"Areena on eristetty NHL-starojen takia, emmekä voineet pelata vierasotteluamme tuolla alakerran bunkkerissa. Sovimme yhteistuumin siirtävämme ottelun tänne Hyrylään", kertoili GM Sten.
HC Tankki pelaa varsin fyysistä peliä, ja Kanarianlinnut ovat olleet viime otteluissa pahasti alakynnessä taitavaa joukkuetta vastaan. Edellinen joukkuetta vastaan pelattu peli päättyi Hartwall -areenan valoissa karvaaseen 11-1 -tappioon ja nyt pelin on syytä kulkea huomattavasti paremmin, mikäli illalla halutaan saalistaa kaksi pistettä.
Huhujen mukaan Hyrylän Jäähallilla on nähty hikisiä treenejä viimeisen kuukauden ajan ja joukkueen sisäpiiristä tihkuneiden tietojen mukaan jopa Esa "Nitrodisko" Felin on saanut hien pintaan harjoitusten aikana. Samalla kun joukkue on hikoillut viimeiset ylimääräiset kesän jäänteet kaukalossa, joukkueenjohto on kuumeisesti miettinyt ratkaisua joukkuetta vaivaavaan pakkipulaan. "Meillä on käynyt pari puolustajaa try-outeilla, mutta mitään pitempiaikaista ratkaisua emme ole vielä löytäneet. Todennäköisesti pitkäaikaisloukkaantuneet palaavat kokoonpanoon aiemmin kuin saamme rekrytoitua sopivan peruspakin."
Huippukiekkoa IV-divisioonan kärkitohinoista - HC Tankki - KaVo tänä iltana Hyrylässä klo 22.00!

It's Game Time & ylennysuutinen

Kanarianlinnut kohtaavat Wanhan Voiman kahdeksannessa näytösottelussa