Loppiainen tuli kalliiksi Kanarianlinnuille

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntämistä ensimmäiset 17 minuuttia jonka jälkeen yksi musta minuutti johti kahteen vastustajan maaliin ja johtolukemiin 1-3 ensimmäisellä erätauolla. Toinen erä sitten menikin joukkueen historian mustimpien joukkoon - ensimmäiseksi Nummen polvi jäi taklauksen väliin, heti perään Gallen polvi koki kovia ja viimeisenä maksimivoimalajien erikoismies Mälkiä potkaisi liian kovaa vauhtia ja hajoitti itsensä. Tähän kun lisätään vielä viisi jäähyä ja neljä ylivoimamaalia, voidaan tämä luku historiankirjoissa sulkea.

Poikkeuksellisesti tehojen sijaan listataan tämänhetkinen loukkaantumislista.

KaVo loukkaantumislista 7.1.2010

Auvinen (ylävartalovamma, arvio 2vko)
Gustafsson (yläraajavamma, arvio 2vko)
Nummi (alaraajavamma, arvio 4kk)
Mälkiä (alavatsavamma, arvio 4kk)
Turtiainen (alaraajvamma, arvio 6kk)

Joukkue kohtaa seuraavaksi OKK:n vierasottelussa sunnuntaina 17.1 Oulunkylän jäähallissa.

Kanarianlinnut kohtaavat Wanhan Voiman kahdeksannessa näytösottelussa

Kausi puolessa välissä

Kausi puolessa välissä