Kausi puolessa välissä

Kausi puolessa välissä

artikkelikuvat_2009_20091211_joukkuekuva.jpg
#95 ja uudet collarit

 

Koska tilastot ovat kivoja, päätti toimitus tällä kertaa tarkertua kaikkeen hauskaan nippelitietoon, jottei sitä tarvitsisi turhaan jaella pikkujouluissa pelaajille - tieto varmasti etenee tätä kautta myös sinne Zapatan jonoon, jottei tarvitse toimitusta vaivata mokomilla asioilla jonotuksen keskellä.

Ensinnäkin ottelut. Niitä on ollut alkukautena yhteensä 27 kappaletta kun viime kaudella ennen pikkujouluja oli pelattu 12 kappaletta pelejä. Näistä tappioiksi päättyi 6 ottelua (eli 50%), tasapelejä tuli 3kpl (eli 25%) ja vain 3 voittoa. Tällä kaudella vastaava putki on 16 voittoa (60%), 1 tasapeli (4%) ja 10 tappiota (36%). Maaliero 141-96 eli +45, vaikkakin marraskuussa oli muutama vaikea kamppailu. 3,5 päästettyä maalia ottelua kohden on tässä valossa ihan hyvä suoritus, maalivahdit ovat tehneet hyvää työskentelyä.

Maalivahdeista puheenollen, Juha Isokangas on toistaiseksi pelannut kaikki ottelut torjuntaprosentilla 100%, ja AP:lla on myös alla kaksi nollapeliä. Tämä meinannee sitä, että Mirri pelannee kolme nollapeliä kevätpuoliskolla...

 

 

 

Joukkueen tehokkaimpana pistemiehenä on kunnostautunut Turre keskimäärin 1.8 pisteellä ottelua kohti. Pahana poikana häärii Marco 3,7 jäähyminuutillaan. Ja 27 minuuttia ottelusta on ihan hyvä suoritus harrastesarjan otteluun.

Kanarianlinnut viettävät joulutauon harjoittellen ja keskittyen IV-divisioonan kamppailuihin. Ensimmäiset harjoitusmatsit pelattaneen vuoden vaihteen jälkeen tai juuri sitä ennen.

 

Loppiainen tuli kalliiksi Kanarianlinnuille

Kanarianlinnuille V-divisioonan alkusarjan voitto

Kanarianlinnuille V-divisioonan alkusarjan voitto