Sten ratkaisi voiton KaVolle

"Ottelu maineesta ja kunniasta", kuten joukkue pelin tärkeyden nitoutti ennen koitoksen alkamista. Snadiliigan ylempi jatkosarja on menetetty jo ajat sitten, puolet joukkueen tehomiehistä on sairaslomalla ja "höntsäpeleihin" on ollut vaikea syttyä kiihkeiden divaripelien lomassa. Noh, eilen ei onneksi ollut näin.

Kolmella kentällisellä otteluun lähtenyt Kanarianlintulauma oli eilen tappavan tehokas ylivoimalla. Kolme viidestä maalista syntyi ylivoimalla ja neljäskin siirretyn rangaistuksen aikana. Joukkueen sytyttäjinä toimivat GM Sten sekä Marco Salmi, joista ensimmäinen vei joukkueen 2-2 -tasalukemista johtoon vetämällä kiekon suoraan kassarin läpi 5-3 -ylivoimalla, ja toinen tekemällä saman tempun kuusi sekunttia myöhemmin. Molempiin osumiin esityön pohjusti Tomi Valariutta (1+2).

"Tästä on hyvä jatkaa. Nyt pyritään saamaan parin-kolmen ottelun voittoputki alle ja sen jälkeen päästään joulutauolle hyvistä asemista. Joulutauko vedetään armotonta treeniä ja kun syöttökone toimii, on hyvä lähteä tahkoamaan kevään sarjoja", kommentoi Esa Felin ottelun lopputulosta.

Tehot:

 • Tomppa 1+2
 • Fiilis 1+0
 • Stenkko 1+0
 • Marco 1+0
 • Petra 1+0
 • MiniMe 0+1
 • Jupe 0+1
 • Eero 0+1
 • Esa 0+1

Jäähyt

 • Marco 27min
 • Juhis 16min
 • Fiilis 4min
 • Skele 2min
 • Kalle 2min
 • Stenkko 2min
 • Sampo 2min

Fanikilpailu: Keksi nimi Jartsan harhautukselle

KaVolle pisteet sarjajumbolta