TARTUNTAVAARA! (Jokelasta rautaa on)

Juuri tulleen tiedon mukaan myös Kaukasten Voima on liittymässä sikainfluenssaa vastaan taistelevien urheilujoukkueiden kasvavaan joukkoon, kun ainakin yhdellä joukkueen pelaajista on diagnosoitu H1N1-virus. Toimitus ei tavoittanut jääkiekkoliiton kilpailupäällikköä, Pirkka Anttilaa kommentoimaan sairastumisen mahdollisia vaikutuksia sarjaohjelmaan, mutta GM Steniltä saadun tiedon mukaan kyseessä on yksittäistapaus, eikä sillä näin ollen ole vaikutusta joukkueen joulukuussa järjestettävään saunailtaan. Joukkueen lääkäri ei potilastietojen salassapitoon vedoten suostunut luovuttamaan toimitukselle sairastuneen pelaajan nimeä.

 

Joukkueenjohto velvoittaa kuitenkin pelaajia tutustumaan Suomen Jääkiekkoliiton sikainfluenssaohjeisiin, sekä välttämään lähikontaktia suihkutiloissa. Huomionarvoista on, että mitä ilmeisimmin yhteiset juomapullot tullaan varotoimenpiteenä poistamaan harjoitustapahtumista taudin leviämisen välttämiseksi. Tämän on lääketieteellisissä kokeissa todettu aiheuttavan epämiellyttävää suun kuivumista, sekä H1K1-taudin oireita, joten joukkueenjohto neuvookin pelaajia ottamaan harjoituksiin oman pullon mukaan.

Valpas ja uskomattoman urhea kentänlaitatoimittajamme seuraa tilannetta ja raportoi tarvittaessa!

KaVo kansanterveyden asialla

Lauantai-illan huumaa