Lähtölasku vuoden jännittävimpään taisteluun

"Olemme ottaneet vastaan runsaasti ilmoittautumisia, huomattavasti enemmän kuin viime vuonna", kertoo kilpailun toimikuntaan kuuluva tuomarineuvoston jäsen. "Perinteikäs, ensimmäistä kertaa järjestettävä kilpailu kerää suurta huomiota joukkueen sisällä ja myös ulkopuolella. Seiska yritti päästä tekemään keskiviikko-illan punnituksesta lehtijuttua, mutta joudumme ikävä kyllä kieltämään tämän - lehden tuliais-suklaalevyt eivät istuneet kilpailun imagoon.

Huomenna keskiviikkona on muutenkin ilon päivä. Joukkueen kapteeni Marco Salmi tekee paluun kaukaloihin polvioperaation jälkeen. "En halunnut antaa Turrelle liikaa pisteitä eteen, joten paluuaikataulua täytyi kiristää. Kunto on hyvä, ja kuntopyörää on tullut poljettua viimeiset viikot tavallista enemmän". Paluun jäille tekee myös Jouni "Skele" Välimaa, jonka kahden kauden pituinen tauko on vihdoin päättymässä... Siinä sulle haastetta, Soikkeli!

KaVolle pisteet sarjajumbolta

KaVo kansanterveyden asialla