Fokus hukassa

 

Kuten kaikki Jaffa-Areenan harjoitushallissa käyneet tietävät, johtaa parkkipaikalta halliin toistasataa metriä pitkä mutkitteleva alamäki. Tuo alamäki ei jäänyt illan ainoaksi, varsinainen syöksykierre nimittäin alkoi vasta kiekon pudottua jäähän.

 

Itse ottelusta ei juurikaan jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Karjut tuli, näki ja voitti. Huomattavasti vauhdikkaammin luistellut kotijoukkue onnistui näännyttämään kahdella kentällä otteluun lähteneen vierailijan niin, että viimeisessä erässä pelaajia oli hetkittäin enemmän jäähy- kuin vaihtoaitiossa. Valtaosa jäähyistä taisi tulla enemmän tai vähemmän oikeutetusti sarjan henkeen kuuluvasta suunsoitosta, jota jämäkästi viheltämään pyrkinyt Herra Tuomari ei suvainnut kuunnella.

 

Ottelun jälkeen suoritetussa syväluotaavassa itsearvioinnissa päälimmäiseksi syyksi tappiolle nousi hukassa ollut fokus. Joukkuetta lähellä oleva, nimettömänä pysyttelevä taho kertoi kentänlaitatoimittajallemme, että yksi syy liialliseen mailan puristamiseen saattoi olla myös lähestyvä isänpäivä. Selväähän on, että tuota vuosittaista juhlapäivää edeltävät vuorokaudet joukkueen poikamiehet elävät kuin tulisilla hiilillä, tuntemattomasta numerosta tulevia puhelinsoittoja ja postiluukusta putoilevia onnittelukortteja peläten.

 

Valitettavasti ottelun lehdistötilaisuus on Suomen Poliisin toimesta poistettu RedTube-videosivustolta, sen sisältämän herjaavan materiaalin vuoksi! Tulos lienee kuitenkin edelleen SJL:n sivuilta tarkastettavissa, sikälimikäli se nyt ketään kiinnostaa!

 

Perjantai-illan Suunto-tehokaksikko:
 Auvinen -1500 kcal, Mälkiä -1300 kcal

Viiksissä on voimaa

KaVo takaisin voittojen tielle