Ei paha ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista. Paljon hyvää on rinnassa jokaisen, vaikk’ ei aina esille loista.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Vaikka Kanarianlintujen kausi 2017 - 2018 ei olekaan ollut menestyksen suhteen paras mahdollinen, mahtui siihenkin jotain hyvää. Jos ei muuta niin loppurutistus, kun Kanarianlinnut kurittivat ensin Stormia kotonaan lukemin 6-2 ja tämän jälkeen Ice Teamia vieraissa 5-6. Ketkä kohosivat viimeisten otteluiden sankareiksi? Onko valo tunnelin päässä tavarajuna matkalla Hankoon? Kuka voittaa vuoden parhaan tulokkaan palkinnon? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin et välttämättä saa tästä raportista.

Lauantaina pelattiin jälleen Jokelan herruudesta kun nyky-Kavon nuoret urhot kohtasivat Urkan kaukalossa, jota myös Paavo Stenroos Areenaksi kutsutaan, Wanhan Voiman perinteisessä ulkoilmaottelussa (jonka NHL, Liiga, KHL ja muuta pääsarjat ympäri maailmaa ovat sittemmin onnistuneesti kopioineet omakseen). Kuten tapoihin kuuluu, vilisi kummankin joukkueen kokoonpano nimekkäitä pelureita sekä menneiltä, nykyisiltä että tulevilta vuosikymmeniltä. Mutta palataan noihin pelureihin hieman tuonnempana ja muistetaan aluksi niitä jotka eivät paikalle päässeet.

Kanarianlintulauma sai keskiviikkoiltana pitkään kaivatun voiton kukistamalla Ice Teamin kotiluolassaan Hyrylässä lukemin 7-3. Tippuiko apinoita selästä?  Kuka toi karkkipussin koppiin? Entä kuka valittiin kentän parhaimmaksi pelaajaksi? Osaan näistä saatamme saada vastauksen oheisesta raportista.

Kanarianlinnut vierailivat torstai-illan kunniaksi läntisen Uusimaan kiertueellaan Karjaa...., ei kun Tammisaar..., ei kun Raaseporissa paikallisen Ice Teamin vieraina. Satapäisen yleisön edessä esitetyn jännitysnäytelmä tarjosi vierasjoukkueelle kaksi pistettä. Mutta mitä tapahtuikaan hallin suljettujen ovien takana? Kuka oli illan tehomies? Entä mitä reittiä joukkueen bussi suuntasi takaisin Hyrylään? Se selvinnee seuraavassa…